reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam kobitki

wsciekłam sie bo juz 4 raz tego posta pisze i cos mi nie wskakuja:wściekła/y:

u nas trwa wracanie do normy, szczególnie u dzieci bo sie rozbisurmaniły:wściekła/y:wesele fajne 10 goracych dań, mnóstwo ciast, przystawek i nie widomo co jeszcze, no i oczywiście wódka, która lała sie strumieniami:sorry2:rita stała sie tancerką na weselu tanczyła nie chciała jeść, pić nic tylko tany, tany; a na poprawiny pojechała z babcia, bo my zostalismy z Emkiem; i mysieli ściągać Rite siłą z parkeitu, a jak wróciła to jeszcze 30 min śpiewała jaky jej któw wódki dał:-D

my juz zaczynamy przygotowania do wyjazdu do Austrii, bo jedziey 10.06, wracamy 14. kurcze, jeszcze nigdy nie zostawialiśmy na tyle dzieciaczków, ale cóż trzeba odcinać pępowine, z resztą mój mężuś też to przeżywa, weięc nie jestem z tym sama:-)tak sie zastanawam, nad tym, że Emek chyba nie jest jeszce za mały żeby go zostawić na tyle dnia.... po za tym i tak w sierpniu będziemy jechać na kolejny ślub bez dzieci, więc to chyba przygotowanie jakeś jest:-)

andzia:rozm 56 starcza max na 2 tyg:-)a tak sobie patrze, że Ty za niedługo to się z Antosią spotkasz:-)

iza: zazdroszczę Ci tego spania w nocy, moje brzdące tak mnie nie oszczędzały:sorry2:ale co tam, za 20 lat bede do woli spac:-)

no my po 20 czrwca ruszamy z remontem łazienki, oj będzie w domu dym....:blink:ale z ato jaki rezultat, będę chyba z radości w łazience spać:-D

reklama
ależ tu się dzieje dziś... a my lezymy z malą na macie edukacyjnej i się bawimy, zostawiam chwilowo Martynkę pod opieką babci i śmigam do wanny...
andziaa, u nas rozmiar 56 to max 2tyg były zresztą wiadomo że skoro mała urodzila się 60cm to jak miał starczyć na dłużej??
dziewczyny robmy jakieś zbiorowe sptkanie?? :laugh2::laugh2::laugh2:

jestem za...:-)tylko pewnie będzie problem z ustaleniem terminu:baffled:mój męzus na zmiany pracuje, więc ja się deklaruje jeśli on bedzie miał wolne. a z dziećmi czy bez:-)znaczy sie jak są w brzuchu to nie da rady inaczej:-Dbabskie czy przedszkolne spotkanie??:rofl2:

Ja tez jestem jak najbardziej za spotkaniem, a czy bedzie ono czysto babskie czy w towarzystwie pociech, jak dla mnie nie ma to znaczenia. Mysle ze moze warto by bylo spotkac sie z dzieciakami, w koncu jestesmy etatowymi mamuskami ( ja przyszla ;-)) wiec to ze przyjdziemy z brzdacami jest jak najabrdziej fajne:-) Tym bardziej ze dzieciaki, moge sie ze soba zaprzyjaznic :-) a wiadomo jak kontakt z rowniesnikami pozytywnie wplywa na Maluchy :-)

mi asuje, bo potem to będę się uczyć, 9.czerwca egzamin na uczelni mam... no i jestem skazana na przyjście z małą, niestety, mama cyckowa jestem więc malą zabieram gdzie sie da...

jesli chodzi o mnie to 2 bradziej mi pasje:tak:.może uda mi sie pojawić... coprawda mój mezuś z nocy schodzi w ndz i generalnie spędzamy niedziele razem, ale można wyjątek zrobić. jesli bedzie miał cięzką noc to niestety nie dam rady. bo będę mu musiała małego zostawić, a jak on jest po cięzkiej nocy, to w dzień potem nie nadaje się do wymagających uwagi zadań:baffled:

a w ogóle to gdzie się spotkamy i o której??:rofl2:jeśli sie pojawie to z Ritką:-)

Mam nadzieje ze tez uda mi sie przyjsc :-) choc nie wiem czy 1 czerwiec to dobry termin-w koncu to Dzien Dziecka i niektorzy chca go spedzic rodzinnie- czyli mama,tata i dzieciaki...

czesc kochane lasezczki. ja mam zapalenie pluc:( kolejny raz w ciagu 3 miesiecy.

minko, ja jestem u mamy w poznaniu, bo moj maz wyjechal na 2-3 miesiace. co do spacerkow, to chetnie sie wybiore, bo wracam za okolo 2-3 tyg do gdyni.tak w ogole rodzilas naturalnie czy CC? wydra sie krecil po szpitalu? malgosia Ci asystowala?dobrze Ci poszlo? ja w sumie milo wspominam porod, mimo wszystkim minusow-najwazniejsze,ze sie wszystko dobrze skonczylo.

pozdrawiam

reklama
Czesć kobitki:)
jestem, żyję, szaleję..właśnie dotarlismy do domku.... oj ale sie działo.... nie będę was zanudzac, ale jestem przeszczęśliwa..szkoda że łeb od imprezowania boli hihihih

nic nie czytałam przyznaje bez bicie, jak znajdę chwilkę nadrobię:)
przeżywam chyba drugą młodość :-D:-D:-D

buziaki.....

Do góry