reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej Laski
Gosiaczek rzeczywiscie wieje tu straszna pustka, hmmm...pewnie wszystkie korzystaja z pogody :-)
Kochana mam nadzieje ze Wasze starania o bobaska przyniosa owoc :-) mocno trzymam za to kciuki :-) moze Ty wiesz co sie dzieje z Malagosiunia-bo chyba mieszkacie w miare blisko siebie... kurde zaginela bez wiesci...:baffled:

Buziaki dla Was wszystkich :-)

Witam sie i ja ;-)
już po 1 spacerku, a przed drugim:-) dzis też mamy wizytę patronażową u pediatry...

witajcie, my też już po spacerku, Maynia o dziwo cały czas spała, teraz w pelni sił do zabawy, więc idę sie z nia pobawic :laugh2:

Hej kochane

My sobie z Pati spacerowałyśmy z rana a teraz spałyśmy... ale nie odsypiałyśmy nocki, bo już drugą w życiu przespała w całości :)) Moja dzielna dziewuszka zaczyna się robić taka dorosła i samodzielna. Wyrosła już z becika i wanienki, z pampersów dwójek, więc przeszliśmy na active baby, tak fika że zjeżdża z maty pupą... Teraz leży i trąca łapką zabawkę - grzechotkę z ogromnym uśmiechem na buźce, taki ma ubaw.

Synek miał ślubowanie na aspiranta (kandydat na ministranta) i teraz dzielnie biega do kościółka na majowe, procesje, msze itd. :) A mama musi mu sekundować i kibicować, pewnie też się nawrócę i będę częstrzym bywalcem przybytku bożego :)

Niestety mam też złe wieści, mąż kolejny już raz nie zdał egzaminu na prawko.... biedny, strasznie go to stresuje...

Mam nadzieję, że Wam milutko mija dzionek?

Anno - dobrze że jesteś z rodzinką i znajomymi :)) Pewnie umilają Ci oczekiwanie na Twojego pięknego?

Dziuba - ponętny biuścik masz i włoski zadbane, błyszczące, ładna cera. Nie ma się do czego przyczepić a na zdjęciu nie widziałam zadnych kilogramów do zrzucenia :)

Hej Lasencje :-)
o widze ze juz coraz wiecej Was, choc i tak malutenko;-)
Dziuba udanej zabawy z corcia:-)
Iza no gratulacje dla Patrysi, taka dzielna :-)kochana a ile wazy toTwoje cudo ?:-)

Jak ważyliśmy 20 maja podczas szczepienia to 5.5 kg ważyła, ale teraz pewnie już wiecej :)

Ja mam chyba w cyckach kaszkę zamiast mleczka bo ona pije jakieś 10 minut, co 3-4 godziny, nocki ładnie przesypia i jest jedno karmienie lub wcale a przybiera na wadze jakby non stop na cycu wisiała :)

Andzia a jak Twoje samopoczucie?

A dziekuje kochana, czuje sie rewelacyjnie, co prawda zauwazylam juz u siebie lekkie opuchniecia,ktore sa estetycznie meczace- nie wiem czy mozliwe jest aby puchly uda ?a tak poza tym to naprawde miewam sie super :-)
apetyt mniejszy, Mala chyba przyciska troszke zoladek, wiec te posilki sa takie jak u Twoje corci, a i podobnie jak to sie dzieje w jej przypadku waga leci nieublaganie w gore:-) tak wiec mozemy sobie z Patrysia podac rece :-)
smieje sie, ale super ze Mala tak slicznie rosnie :-) zuch babeczka.
Ile czasu Twoja Patrysia miescila sie w rozmiar 56- ot takie pytanie natury czysto technicznej,ale kogo mam sie pytac jak nie swiezo upieczonych mam, ktore te malenkie rozmiary maja jeszcze w pamieci :-)

Bardzo krótko bo urodziła się 57-centrymetrowa :)) :-D Kilka razy ubrała i poszedł ten rozmiar na dno szafy :) Jak coś to chętnie pożyczę chyba że planujesz dzieci rok po roku to bardziej Ci się opłaca kupowac własne.

Mam nadzieję, że będziesz się tak dobrze czuła do samego końca. Ja dwa tygodnie przed dostałam super samopoczucie i wszystkie dolegliwości ciążowe mi przeszły, obyś i Ty miała podobnie. A z tym żołądeczkiem to zgaga Ci pewnie nie dokucza skoro tak się odzywiasz mądrze?

reklama
na szczescie problem zgagi mnie ominal:-) a czy odzywiam sie madrze-hmm... staram sie :-) unikam tego co niewartosciowe, i niezdrowe, a to ze jem w niewielkich ilosciach-no coz to akurat zasluga mojej corki, ktora nie dopomina sie o Bog wie co a w dodatku w kolosalnych ilosciach:-) teraz to nawet nie moge jesc duzo, bo mam malo miejsca w zoladku i jesli na maxa go przepelnie zwyczajnie zle sie czuje...
co do ciuszkow, dziekuje kochana za szczere checi, nie skorzystam, bo mam tego cale mnostwo;-) juz sie boje gdzie ja to wszystko pomieszcze, co prada kupilismy calkiem nowa szafe z mysle o Tosce,ale obawiam sie ze to moze byc za malo:-) choc mam nadzieje ze przesadzam :-)

Do góry