reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witacie,

próbuję nadrobić pasty na razie jeszcze nie wszystkie przeczytałam...
ale jeszcze to zrobie

Martka gratuluję! No widzę że i Darek przejrzał na oczęta

Dziuba ja też chcę na koncert, jeszcze troszkę

Izabelinda super ! mała też fajniusio sie chowa, mój synek tak jak twój zakochany w siostrze!

WildWind nie docztałam tego, ale co Ty robisz w Poznaniu? Liczyłam na spacerki bulwarem...

Mama w boju pokaż kreacje na sobie z weselicha:tak:

Pozostałe dziewuszki gorąco pozdrawiam

reklama
Hej Mamuski!
WildWind - bardzo dobrze Cie rozumiem ;) co do tesknoty za mezem
Ja dzisiaj jestem nie do zycia zreszta jak przez ostatni tydzien (dlatego nie pisalam) znowu zaczyna mi sie etap spania weekand praktycznie przelezalam w lozku i najgorsze ze nie moge sie zmusic do czegos konstruktywnego.

Ach, Wszystkiego najlepszego Mamuski :)

Mary to dobrze że leniu****esz, czasem tak wlaśnie trzeba!!
Minka, Ania o ile dobrze pamiętam pochodzi z Poznania więc pewnie pojechała do rodziny...
Cris, jak wesele?? czekamy na fotki
Iza, ja wiem że schudlam kolejne pół kilo, ale ponętna? :zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję ale bez przesady, ja mam lustra w domu... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

cześć mamuśki przyszłe i obecne!! wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta!! (swoją drogą nie mogę się doczekać kiedy powiem "naszego";) )

my dziś też mamy "wielki dzień" :-)od rana trwają.. WYLEWKI! znaczy się dziś wieczorem na parterze będziemy mieć podłogę :)) fotki wieczorem w dzienniku :)

pozdrawiam serdecznie i lecę dalej robić fotki :))

witaaaaam:-)

melduje się, ale jutro więcej napiszę bo dziś nie mam siły, padam. jutro męzuś do pracy myka, wiec bede miała chwilke.

buzki i milego wieczorka

martka wszystkiego najlepszego:-D

Cześć Wam, dawno mnie nie było, a raczej dawno nic nie pisałam tylko podczytywałam sobie co u Was, jakoś weny do pisania mi ostatnio brakuje.
U mnie w porządeczku, mężuś szykuje się ostro do nowe pracy, zaczynają za tydzień.
Ja ogarniam codziennie ogród przed domem, za nami pierwsze koszenie dziewiczej łąki którą mamy za domem, nigdy nic z tym nie było robione, ale w końcu nadszedł czas by skosić 2 metrowe chwasty, od razu lepiej.Pogoda nawet dopisuje w Przywidzu, dobrze że wczoraj troszkę popadało bo susza nieziemska była.
A no i oczywiście działamy ostro z naszym zamiarem powiększenia rodzinki, może w końcu tym razem się uda.
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dzionka.

Gosiaczek przesyłam pozytywne fluidki, może tym razem na chłopca?
Dziuba pól kilo to też sztuka! Mi została oponka, dupa i uda! czyli to co jagorzej zrzucić!

witajcie Kochane,
ja dziś ubolewam, aznokieć się ząłmal, obcięłam wszystkie bo bym wyglądała jak ze wsi każdy innej długości, teraz totalnie nierzzwyczajona jestem do takich krótkich, przez jakieś 5miesiecy mialam takie strasznie długaśne (aż cud ze sie nie polamały wcześniej), a teraz totalnie nic!! kolezanki się dziwiły że w ciąży i karmiąc mam takie mocne paznocie i jak widac, nie są aż takie mocne skoro sie połamały :wściekła/y: aż się poplakałam że musiałam obciąć...
Cris, gdzie zdjęcia z wesela??
Ivi, super że budowa idzie do przodu, wszystko się układa, ślub w drodze, dom coraz bardziej zaawansowany, tylko dzidzi brakuje, już niedługo czas się starać!!

reklama
Hej Laski ;-)
witam Was po 2 dniowej przerwie, pojechalam do mamy na wies idopiero dzis wrocilam:-) a jakos tak na szybko, spontanicznie postanowilam wyjechac, ze w biegu sie pakujac wylecialo mi z glowy by sie z Wami pozegnac...przepraszam
dziuba biedna :-( na szczescie paznokcie odrastaja, a w krotkich chyba o wiele latwiej sie funkcjonuje. Nie wiem czy ominelas posta w ktorym to dziekowalam Ci za bluzeczke dla Toski, tak czy inaczej jeszcze raz wielkie dzieki...zreszta na priva wysylam Ci wiadomosc :-)
Cris pokazuj szybciutko zdj z weselicha, no i w ogole czekamy na relacje...
mialam cos jeszcze napisac,ale zapomnialam...:baffled:
uciekam na obiadek
Buzka

Do góry