reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziękujemy za komplementy kochane cioteczki :)

Dziuba a to nie jest tak z karmieniem piersią jak z ciążą? Że farby źle chwytają? Bo ja bym chciała sobie coś z włosami zrobić, może znów loczki ale się boję że mi tylko pół głowy chwyci i będę wyglądać jak szantopierz :)) Że niby hormony broją...
Wiecie coś na ten temat?
Robić te loczki czy lepiej poczekać ten rok?

reklama
witajcie:-):tak:-Iza na temat karmienia i farbowania-wydaje mi się,ze nie ma wpływu:-) ale moge sie mylić:sorry2: wg.mnie możesz spokojnie"kręcić":-)
MARTA::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzięki za zyczonka:tak::-)

u nas ok:)...

padam ... od czwartku do dzisiaj "grill"..całe dnie w ogrodzie, piwo sie lało strumieniami, nic prawie nie spałam....ale było bosko.
bedzie co wspominac, bo duuuuzo sie działo:laugh2::laugh2::laugh2:... śmiechy, wariacje, gitarka..do białego rana.... (mam nadzieję że sołtys mnie ze wsi nie wymelduje:baffled::rofl2:)... poranki ciężkie... (dla mnie nie, bo ja sie oszczędzałam:tak:, stara jestem to muszę hehehehe)

a jutro dalej w "świat"... znajomy we wtorek jedzie z powrotem do norwegii a kumpela wróciła z Anglii na urlopik.... wieczorakiem idziemy Darkiem do kina na Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki:baffled:, a potem na piffffffko:sorry2:

Darek dziś rano stwierdził ze ma dla mnie prezent..kazał mi wyjśc z pokoju i zawołał po chwili..wchodze a on w samych gatkach z przyklejoną TAM kokardką i powiedział że daje mi siebie hihihi... no może być hihihihihihi:tak:;-)..szkoda ze na poczatku sie tak zasmiałam że zbiegli sie wszyscy dogorywający goście hehehe..ale Darek też umieral ze śmiechu:-D

Aniu
nie smuc sie, nie zostalas sama..masz synka:0...czas szybko zleci:)

Dziuba
ja uważam tak jak Abeja... są fajne i tansze.....ale też jak mala była mala to szalalm i szczerze mówiąc juz pozalowałam ... wiele drogich zabawek leży i sie kurzy, mała sie nimi malo bawiła... ale czowiek chce dla dziecka jak najlepiej..tak to juz z nami jest:rofl2:

Izabelinda
mała jest prześliczna... cudna...zakochałam się...

minka
gratulacje:tak::tak::tak::tak::tak:

nadrobilam wszystko i juz nic nie pamietam hihihihihi

ide zalegać..Darko pojechał wieczorem do rodziców, bo musi jutro isc do skarbówki i dzis pita robić z ojcem....siedzę od 2 godzin samam w domu i jakos mi dziwnie cicho hihihihihihihi
miłego wieczorka

Kochane mamuśki, te przyszłe i becne, w dniu aszego świeta życzę wszystkim dużo wytrwałości i cierpliwości do tych naszych pociech, uśmiechu i radości każdego dnia, no i jak najwięcej takich Sarbów jak mamy teraz!!!!!!!!!!

Martka, a pity to nie trzeba oddać do końca kwietnia?? :sorry2:

czesc dziewczynki, zdrowka dopisuja? ja tesknie za mezysiem a synek daje w kosc:( nudno i smutno mi tu w poznaniu:(

pozdrawiam Was gorąco w dniu naszego swieta

ania

reklama
Kochane mamuśki obecne i przyszłe:)) wszystkiego naj naj naj pociechy z dzieciaczków i samych słonecznych dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

A moje dzieciatko powiedziało samo od siebie dziś, "kocham Cię" i to było tak milusie że niczego innego już dziś nie potrzebuję do szczęścia:-):-):-):-):-):-):-):-)
zawsze sie rozklejam jak to słyszę:-):-):-):-)
buźka dla wszystkich!!!!!!!!

Do góry