reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witajcie.Dawno do Was nie zaglądałam, ale o spotkaniu pamiętałam i nawet się wybieram , ale teraz mam wątpliwości czy ktokolwiek na nim będzie ??? ??? ???

pozdrawiam

reklama
no i na dworze pięknie aż miło ;)

właśnie musiałam zaliczyć extra (nadprogramowy) spacer z psiakiem i się zmachałam...

napiszcie koniecznie jak było :-)

a ja wróciłam... Pogoda zdecydowanie mnie odstraszyła.. mam nadzieje, ze dziewczyny doszły do tego samego wniosku...

Właśnie wróciłyśmy z parku 8). Żałujcie dziewczynki, bo naprawdę bardzo przyjemnie na powietrzu. Martyna trzeba było na żywca zaczepiać ;D. Kurczę szkoda. Ja zasugerowałam się, że na 100% będzie Agula, a że widziałyśmy się w realu, więc tylko jej wypatrywałam. ::) Fakt, że raz mi sie wydawało że ktoś mi się przygląda, ale do glowy mi nie przyszło, że tylko my stawimy się w parku. A jeśli chodzi o Martynkę, jeżeli widziałaś rozbrykane biało- pomarańczowe, kompletnie ignorujące nawolywania mamy dziewczę i zasapaną i mocno wkurzoną matkę to faktycznie byłyśmy my ;D

pozdrawiamy :-* :-* :-*

ja też byłam tyle że się spóźniłam ::) szukałam Was, nie znalazłam ale myślałam że sobie gdzieś indziej poszlyście... a tu wykruszyły się dziewczynki :) no nic, może next time będzie lepszy :)

byłam też dzić na wystawie pampersa "świat widziany oczami dziecka" było ok ... śmiesznie trochę było usłyszeć co słyszy dziecko w łonie matki,albo co dziecko widzi leżąc w łóżeczku, itp....

Heyah:)
Magda gdzie jest ta wystawa i do kiedy? bo ja też chętnie na nią poszłabym :)

Własnie testuję na małej karuzelę, jakoś nie bardzo się nią zachwyciła (bosh, tyle kasy...).
Jak to jest z ubrankami? Julkę ubieram w większośc rzeczy na 62, ale już się zrobiły za małe. Mam kilka ubranek na 68 i są takie akurat. Wczoraj w Akpolu chciałam kupic jej coś na przyszłość, ale następny rozmiar po 68 to 74? A te ubranaka na 74 to takie ogromne jeszcze, nie ma nic pośredniego? Sama nie wiem, albo szukać nie umiałam...

tak, typowa numeracja dziecieca skacze co 6 cm; czasami mozna znalezc cos posredniego, ale niestety nie zawsze rozmiar rozmiarowi rowny ...

reklama
emamo, wystawa byla niedz-pon... to jest objazdowe, ja tez o tym nie wiedzialam, ale akurat zatrzymali sie blisko mnie i bedac na spacerku wstapilam :)

a mlody sie rozchorowal.... wlasnie wrocilam od lekarza, na KATAREK I KASZELEK na leki wydalam jedyne 70 zł.... ::) :p :-[

Do góry