reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witajcie.Dawno do Was nie zaglądałam, ale o spotkaniu pamiętałam i nawet się wybieram , ale teraz mam wątpliwości czy ktokolwiek na nim będzie ??? ??? ???

pozdrawiam

reklama
no i na dworze pięknie aż miło ;)

właśnie musiałam zaliczyć extra (nadprogramowy) spacer z psiakiem i się zmachałam...

napiszcie koniecznie jak było :-)

a ja wróciłam... Pogoda zdecydowanie mnie odstraszyła.. mam nadzieje, ze dziewczyny doszły do tego samego wniosku...

Właśnie wróciłyśmy z parku 8). Żałujcie dziewczynki, bo naprawdę bardzo przyjemnie na powietrzu. Martyna trzeba było na żywca zaczepiać ;D. Kurczę szkoda. Ja zasugerowałam się, że na 100% będzie Agula, a że widziałyśmy się w realu, więc tylko jej wypatrywałam. ::) Fakt, że raz mi sie wydawało że ktoś mi się przygląda, ale do glowy mi nie przyszło, że tylko my stawimy się w parku. A jeśli chodzi o Martynkę, jeżeli widziałaś rozbrykane biało- pomarańczowe, kompletnie ignorujące nawolywania mamy dziewczę i zasapaną i mocno wkurzoną matkę to faktycznie byłyśmy my ;D

pozdrawiamy :-* :-* :-*

ja też byłam tyle że się spóźniłam ::) szukałam Was, nie znalazłam ale myślałam że sobie gdzieś indziej poszlyście... a tu wykruszyły się dziewczynki :) no nic, może next time będzie lepszy :)

byłam też dzić na wystawie pampersa "świat widziany oczami dziecka" było ok ... śmiesznie trochę było usłyszeć co słyszy dziecko w łonie matki,albo co dziecko widzi leżąc w łóżeczku, itp....

Heyah:)
Magda gdzie jest ta wystawa i do kiedy? bo ja też chętnie na nią poszłabym :)

Własnie testuję na małej karuzelę, jakoś nie bardzo się nią zachwyciła (bosh, tyle kasy...).
Jak to jest z ubrankami? Julkę ubieram w większośc rzeczy na 62, ale już się zrobiły za małe. Mam kilka ubranek na 68 i są takie akurat. Wczoraj w Akpolu chciałam kupic jej coś na przyszłość, ale następny rozmiar po 68 to 74? A te ubranaka na 74 to takie ogromne jeszcze, nie ma nic pośredniego? Sama nie wiem, albo szukać nie umiałam...

tak, typowa numeracja dziecieca skacze co 6 cm; czasami mozna znalezc cos posredniego, ale niestety nie zawsze rozmiar rozmiarowi rowny ...

reklama
emamo, wystawa byla niedz-pon... to jest objazdowe, ja tez o tym nie wiedzialam, ale akurat zatrzymali sie blisko mnie i bedac na spacerku wstapilam :)

a mlody sie rozchorowal.... wlasnie wrocilam od lekarza, na KATAREK I KASZELEK na leki wydalam jedyne 70 zł.... ::) :p :-[

Do góry