reklama
monciapl
Fanka BB :)
Właśnie wróciłyśmy z parku 8). Żałujcie dziewczynki, bo naprawdę bardzo przyjemnie na powietrzu. Martyna trzeba było na żywca zaczepiać ;D. Kurczę szkoda. Ja zasugerowałam się, że na 100% będzie Agula, a że widziałyśmy się w realu, więc tylko jej wypatrywałam. : Fakt, że raz mi sie wydawało że ktoś mi się przygląda, ale do glowy mi nie przyszło, że tylko my stawimy się w parku. A jeśli chodzi o Martynkę, jeżeli widziałaś rozbrykane biało- pomarańczowe, kompletnie ignorujące nawolywania mamy dziewczę i zasapaną i mocno wkurzoną matkę to faktycznie byłyśmy my ;D
pozdrawiamy :-* :-* :-*
pozdrawiamy :-* :-* :-*
ja też byłam tyle że się spóźniłam : szukałam Was, nie znalazłam ale myślałam że sobie gdzieś indziej poszlyście... a tu wykruszyły się dziewczynki no nic, może next time będzie lepszy
byłam też dzić na wystawie pampersa "świat widziany oczami dziecka" było ok ... śmiesznie trochę było usłyszeć co słyszy dziecko w łonie matki,albo co dziecko widzi leżąc w łóżeczku, itp....
byłam też dzić na wystawie pampersa "świat widziany oczami dziecka" było ok ... śmiesznie trochę było usłyszeć co słyszy dziecko w łonie matki,albo co dziecko widzi leżąc w łóżeczku, itp....
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Heyah
Magda gdzie jest ta wystawa i do kiedy? bo ja też chętnie na nią poszłabym
Własnie testuję na małej karuzelę, jakoś nie bardzo się nią zachwyciła (bosh, tyle kasy...).
Jak to jest z ubrankami? Julkę ubieram w większośc rzeczy na 62, ale już się zrobiły za małe. Mam kilka ubranek na 68 i są takie akurat. Wczoraj w Akpolu chciałam kupic jej coś na przyszłość, ale następny rozmiar po 68 to 74? A te ubranaka na 74 to takie ogromne jeszcze, nie ma nic pośredniego? Sama nie wiem, albo szukać nie umiałam...
Magda gdzie jest ta wystawa i do kiedy? bo ja też chętnie na nią poszłabym
Własnie testuję na małej karuzelę, jakoś nie bardzo się nią zachwyciła (bosh, tyle kasy...).
Jak to jest z ubrankami? Julkę ubieram w większośc rzeczy na 62, ale już się zrobiły za małe. Mam kilka ubranek na 68 i są takie akurat. Wczoraj w Akpolu chciałam kupic jej coś na przyszłość, ale następny rozmiar po 68 to 74? A te ubranaka na 74 to takie ogromne jeszcze, nie ma nic pośredniego? Sama nie wiem, albo szukać nie umiałam...
reklama
emamo, wystawa byla niedz-pon... to jest objazdowe, ja tez o tym nie wiedzialam, ale akurat zatrzymali sie blisko mnie i bedac na spacerku wstapilam
a mlody sie rozchorowal.... wlasnie wrocilam od lekarza, na KATAREK I KASZELEK na leki wydalam jedyne 70 zł.... : :-[
a mlody sie rozchorowal.... wlasnie wrocilam od lekarza, na KATAREK I KASZELEK na leki wydalam jedyne 70 zł.... : :-[
Podziel się: