reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Ania a ile przytyłaś w ciąży?? ja przytyłam 17kg ale po 2tyg już mialam 13kg mniej, a teraz bym chciała dobrnąć do 52, jeszcze 6kilo do końca

Aniu Antos jest przeuroczy , a te doleczki w jego policzkach rzeczywiscie rozbrajajace :-) Super ze synek Ci ladnie rosnie :-) a jak Tobie kochana podoba sie macierzynstwo ?
Mary a co studiujesz ? :-)
Dziuba ja tam kfc uwielbiam:-) drogo jest to prawda, ale jedzonko maja rewelacyjne :-) oczywiscie nie na codzienne obiady, ale od czasu do czasu to niebo w gebie nawet za cene 1kg wiecej :-)

Zycze Wam Dziewczyny szybkiego osiagniecia swoich wymarzonych cyferek na wadze, obyscie robily to jednak z glowa i nie stosowaly drakonskich diet ;-) ja mam juz 8 a czasem 8,5 kg na +, jak na razie waze 58,5 i mam nadzieje ze uda mi sie nie przekroczyc 65 :-) ale to sie zobaczy :-)

Dzis czuje sie juz ok, tak jakby nic mi wczoraj nie dolegalo. Bylismy z Mackiem na spacerku :-) niedlugo bedzie obiadek-dzis spaghetti carbonara :-) czy jak to tam sie pisze, pewnie Cris bedzie wiedziec :-) tak swoja droga ciekawe co u niej...

no wlaśnie dawno nie było Cris u nas, pewnie wyjechali gdzieś rodzinką, albo ma męża po prostu w domku i się nim nacieszyć nie może...
coś ostatnimi czasy kasi_z też nie widać...
kurcze Aneta uważaj na siebie i nie rób nam tutaj zamieszania bo sie martwimy! :laugh2:

ja wazylam pod koniec ciazy 80 kilo:) bardzo przytylam. teraz maze juz 65 ale jeszcze z 5-6 chcialabym zrzucic:) moja normalna waga zawsze byla okolo 65-66kl, jednak po ciazy figura sie zmienila i czuje,ze jeszcze troszke cialka jest za duzo.

No wlasnie a jak jest z Waszymi cialkami po ciazy?? Czy nawet jak waga jest taka sama jak przed , albo nawet mniejsza, czy figurka tez wraca tak samo do normy ?
Dziuba sama nie jestem zachwycona tym co mi sie stalo :baffled: bolalo to cholernie, a jak sobie wyobrazilam ze podczas porodu ma byc jeszcze gorzej, to powiedzialam Mackowi ze nie chce rodzic, i zeby do 20 lipca wymyslil jakas nieinwazyjna metode wydobycia Malej na swiat :-) a tak serio to moja mama twierdzi ze bol jest zblizony, tak wiec mialam juz jakas probke :-)
mam nadzieje ze juz nie bede miala takich dolegliwosci :-) wtedy nie bede Was juz straszyc :-)

ja wazylam pod koniec ciazy 80 kilo:) bardzo przytylam. teraz maze juz 65 ale jeszcze z 5-6 chcialabym zrzucic:) moja normalna waga zawsze byla okolo 65-66kl, jednak po ciazy figura sie zmienila i czuje,ze jeszcze troszke cialka jest za duzo.

WITAJ KOLEŻANKO Z GDYNI:) ŚLICZNOŚCI NA TYCH TWOICH FOTKACH:tak::tak:

Aniu Antos jest przeuroczy , a te doleczki w jego policzkach rzeczywiscie rozbrajajace :-) Super ze synek Ci ladnie rosnie :-) a jak Tobie kochana podoba sie macierzynstwo ?
Mary a co studiujesz ? :-)
Dziuba ja tam kfc uwielbiam:-) drogo jest to prawda, ale jedzonko maja rewelacyjne :-) oczywiscie nie na codzienne obiady, ale od czasu do czasu to niebo w gebie nawet za cene 1kg wiecej :-)

Zycze Wam Dziewczyny szybkiego osiagniecia swoich wymarzonych cyferek na wadze, obyscie robily to jednak z glowa i nie stosowaly drakonskich diet ;-) ja mam juz 8 a czasem 8,5 kg na +, jak na razie waze 58,5 i mam nadzieje ze uda mi sie nie przekroczyc 65 :-) ale to sie zobaczy :-)

Dzis czuje sie juz ok, tak jakby nic mi wczoraj nie dolegalo. Bylismy z Mackiem na spacerku :-) niedlugo bedzie obiadek-dzis spaghetti carbonara :-) czy jak to tam sie pisze, pewnie Cris bedzie wiedziec :-) tak swoja droga ciekawe co u niej...
na uniwerku wydz ekonomiczny

Andziaa, no nie ma się co oszukiwać - poród boli (jak mnie położna badała, tzn podczas skurczu wsadza rękę do pochwy i sprawdza jak akcja idzie) to myślalam że ją skopię!! ale trzeba sobie z tym bólem radzić i słuchać sie położnej, wbrew pozorom to badzo pomocna osoba!!

reklama
Cześc babeczki:tak:
ale cudny dzień dzisiaj:tak: byliśmy na spacerku w lesie, potem młody się kimnął godzinkę i dalej szaleją na podwórku:-)
a i pizza wyszła rewelacja:-);-)
co do wagi przed i po ciąży ja przed wazyłam 46 kg,:sorry2: idąc do porodu 64, po powrocie ze szpitala 55, a teraz 48/50 tak mi skacze.
wild wind Antoś cuuudeńko a dołeczki rozbrajające
andziaa współczuję tego bólu :(((
ten porodowy szybko się zapomina:)))

Do góry