reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dzieńdoberek babeczki w ten paskudny dzień:-:)-:)-:)-( Ale pogoda :no: a ja muszę do sklepu iść bo chleba nie mam a małego ciągnąć ze sobą.buuuuuuu
Kurcze wstał dzisiaj znowu o 6 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i zadowolony:crazy:
Małagosiunia gratki dla Małego :tak:przyzwyczai się do spania bez smoka:tak:
A mówi już coś?
kuba mnie dzisiaj rozwalił na łopatki-rano go wzięłam do siebie do łóżka a on do mnie" masz nogi?" ja mówię "tak " a on do mnie"śmierdzące???":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dlałam normalnie:-D:-D:-D
dostał ostatnio kasiążeczkę "nóżki kaczuszki" o kaczuszce kórej nogi śmierdziały:baffled::crazy: i jest nią zafascynowany-książeczka jest świetna i ma super ilustracje.
Miłego dzionka muszę iść w ten deszcz:angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Hej Laseczki ;-)
ja tylko na chwile napisac dzien dobry i zyczyc milego ranka, bo na 9 spadam na angielski, a pozniej od razu smigam na basenik :-) kurcze ostatnio folguje sobie z kawa:baffled: teraz znow pije, ale pogoda jest taka nedzna ze inaczej nie da sie funkcjonowac, inaczej bez jakiegos tam zastrzyku kofeiny, ktory nieco pobudzi do zycia... jakos do niedawna udawalo mi sie zyc bez kawki, ale ostatnio po prostu mam jakies mega zapotrzebowanie. Postawilam przed soba limit max.3 tygodniowo :-) tak wiec chyba i tak nie jest to za duzo, i mam nadzieje ze nie zaszkodze Tosce :-)
agnieszka tekst Kubusia rzeczywiscie rozbrajajacy, ja bym pekla ze smiechu :-)
malagosiunia gratulacje dla Michasia-dzielny chlopczyk :-)

dla reszty wielkie buziaki na mily poczatek dnia, choc ponury jak nie wiem :-( achhh ta pogoda nie mam na nia sil :-:)wściekła/y:

czesc laseczki,
ja tez tylko na chwile bo zaraz spadam na uczelnie, potem umowilam sie na spacer z kuzynka (chyba se popływamy a kałuzach :wściekła/y:), i jeszcze na szczepienie ide z mala-mam nadzieje ze nie bedzie sie mocno drzec...
Malgosiunia, super ze Michał juz bez smoczka spi, w koncu to juz duzy chłopiec!
andziaa, to super że wszystko ok z Tośką, a 3kawami w tyg a peno jej nie zaszkodzisz, nie martw się!! i wagą się nie przejmuj, w ciąży można przytyć tyle ile sie da i nikt Cię za to nie opieprzy!! a potem momenalnie schudniesz!
a w ogóle skąd wzięłyście ta info ze ma 2tyg padać?? :szok: ja słyszałam ze w weekend ma być 18stopni :wściekła/y: a weekend się zbliza i co mamy? :wściekła/y:

HOOOPHOOOP co tutaj takie pustki:szok: w taką pogodę????:baffled:
Marta wczoraj przysłała mi smsa że padł jej net-ciekawe czy na długo bo dziś też jej nie ma:baffled:
My nudzimy się jak mopsy :-(już mi brak pomysłów na zajęcie tego małego zdolniachy i włączyłam mu bajkę.
czytalismy, rysowalismy, wycinaliśmy, tańczylismy, słuchaliśmy Majki Jeżowskiej :laugh2:i inwencji mi brak:nerd:

Agnieszka, macie jeszcze do dyspozycji lepienie z plasteliny, wyścigi samochodzików, zbudowanie wielkiego zamku z Lego, potencjalnie zrobienie obiadu albo - co lepsze - zamówienie wielkiej pizzy do domu!!
ja idę z psem a potem na szczepienie z małą, zobaczymy jak tym razem zareaguje, ostatnim razem grzecznie przespała cały dzień, calą noc i następny dzień...

wyścigi i wypadki też już były,:baffled: zostaje nam ten zamek:laugh2: bo plasteliny nie mamy:sorry2:
a obiad mam od wczoraj:-D
powodzonka na szczepieniu i po...bidulka na pewno będzie super dzielna:)

pogoda do d.., juz mam dosc! gdzie to cholerna globalne ocieplenie, niech przyjdzie i sie pokarze.
w morde jeza kiedy bedzie slonce, dolaaaa mam, co tu dzis zrobic? prasowanko, obiadek, moze mufinki imbirowe zrobie!!! intelektualna cofka:crazy:

Witam!

Aga
no proszę ..padłam jak przeczytałam...niezlego masz synka hehhheeee

no ja rano odzyskalam kontakt ze swiatam:)

Cris
ale mi narobilas smaka tym sniadankiem..mniammm

andziaa
ja przestalam pic kawe w ciazy i do teraz nie piję...tylko zbożówke..a jak jest kichawa pogoda to dodaje troche rozpuszczalnej

Dziuba
spacer w deszczu to też spacer..szkoda że mało miły:(

a ja mam dosć tej pogody i ogłaszam strajk

reklama
Ja tez pogody mam dość ale co zrobić:-( Nic mi się nie chce-już 2 kawy wypiłam i nadal zwisam:crazy:
ja w ciązy piłam codziennie 1 kawę-i wszystko było i jest ok.:tak:
Ja bez kawy a przewaznie dwóch nie funkcjonuję :-(nauczyłam się pić kawę przed maturą i mi tak zostało:baffled:.

Do góry