reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
kurcze narzekacie na ta pogode , ja nie mogę , jak nigdy , bo od kilku dni slonko do nas zagląda i nie pada aż dziwne w tym regionie. my wlasnie wrociliśmy ze spacerku i mały pada powoli:tak::tak::tak:
chwila dla siebie, a co do tej kawy to zazdroszczę , że Martka nie pijasz , ja tez w ciąży ani kropli, ale po skończeniu karmienia piersia od razu wróciła kofeinka w łaski , ja też nie daje rady bez dwóch, z mlekiem i cukrem :szok::szok::szok:

Cześc Wam, u mnie wczoraj nie było internetu, zgłaszaliśmy to w TP i mieli dziś przyjechać naprawić bo do tego trzeszczało mi w telefonie, i dziwne, nic nie zrobili, nawet nie przyjechali, samo się naprawiło,hmm.
Pogoda taka że tylko położyć się i spać mogę, kawy też mi nie pomagają, wybrałam się dziś do Wrzeszcza do Manhatanu z kumpelką na zakupy i w ferworze przymierzania staników zadzwonił pan u którego miałam zamówioną balustradę na balkon że stoi u mnie pod domem żeby mi ją zamontować i nikt Mu drzwi nie otwiera, hi hi, więc z Wrzeszcza do Przywidza pędziłam jak wariatka i pobiłam rekord, 40km pokonałam w 30 minut, uff. Balustrada już zamontowana.
Teraz zabieram się za kąpanie moich psów, bo chyba pchełki złapały i kupiłam takie kropelki co wciera się im w skórę, a muszę to zrobić po kąpieli.
Poczytałam co u Was ale zapomniałam co chciałam Wam napisać.
Zmykam, papa.

gosiaczek ale speeda miałaś:-):-):-):-):-)
A ja wam obwieszczam kolejny sukces kibelkowy:tak::tak::tak::tak::tak: Kuba miał pieluchę i był w łóżku i mógł spokojnie to wykorzystać a jednak zawołał:-):-):-):-)
o kurcze chyba się zamknął w łazience od środka:szok::szok::szok::szok::szok:

taka bibka u ciebie , ho ho:-D:-D:-D, ale jazda
albo pokochac taka muzę albo sie wyprowadzic , bo napewno cała noc będą szalec w białych rękawiczkach , jak na oksywiu są te festiwale to ja na obłużu słysze muzykę:tak:

To ma trwać 5 dni:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

XIBALBA FESTIVAL
23-27.07.2008
Połczyno k. Pucka

tylko nie mam bladego pijęcia gdzie oni to chca zrobic..u mnie w ogródku..a moze w zbożu na polach??????

reklama
Do góry