reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hejka:-)
Andziaa czekamy na wieści od gina:-)
Mama w boju dzieciaczki masz códne:-) Ritka to będzie laska ojoj:-) A mały jest słodki...
MArta a ja mam Cie w Nk czy nie???? Bo nie wiem ....
Ja dziś dostaje szłu z moimi dziećmi:angry: Wyją na zmianę albo jeden przez drugiego:angry: Dziś zabrałam Michałowi tita i jest masakraaaaaaaa:angry: Ale powiedziałam koniec ze smokiem, jest już na tyle duży że spokojnie można mu go zabrać.
Wojtek też wyje, jak M wróci to chyba będe siwa:-( Porażka nawet nie ma czasu na zjedzenie czegoś a żęłądek mi się do kręgosłupa przykleił....
No nic jeszcze 2 godzinki i do spania, już się doczekać nie mogę....
A zapomniałam wam powiedziec że Wojtek wczoraj na noc wypił 420 ml mleka:szok: A cały dzień prawie nic nie pił, tak się objadł na noc....

reklama
dziewczyny!!!!!!!!!!szok, cud, przełom:szok::szok::szok::szok:
Kuba zawołał mama siusiu, kupe:szok: ja go pedem na nocnik a on"nie, do kibelka":-D
no to pedzimy do łazienki wysadziłam go sika i mówi"jeszcze kupe" zrobił i mówi"bedzie nagroda?"ha ha ha załapał chyba:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

hmmm..... mówicie ze Roksanka do mnie podobna ? nie wiem ,ale same zobaczcie !:-)i takie z okresu świąt na naszej chustaweczce !:laugh2:
p1000056zv4.jpg
p1000059rc1.jpg

Gratulacje dla Kuby

teraz na bank załapał...super Aga....to juz z górki pojdzie...moja dzis 2 razy podlewała drzewka na rynku w Pucku hehheheheeee

Małgosiunia..ja nie wiem czy sie mamy..ale cchyba tak?... (jak cos to Marta Piekarz Połczyno :) )

Anula
jak dla mnie to ona do Ciebie jste podbna..a ty kobity uważaj na to solarium bo az bordowa jesteś hihihih:tak::-D..a Roksana ma super fryzurkę :)

hehehe! na solke juz nie łaze ,chodziłam tylko jak był mój maż ,a teraz niet!pójde teraz pewnie przed jego powrotem ! Agnieszka nooooo .gratuluje -moja na nocniku posiedzi góra 1 minute ,chyba ją parzy w dupsko !:-)

Anulka super wyglądasz pasują ci te kolorki:laugh2::tak::tak::tak::tak:
dzięki za gratulacje-oby tendencja kibelkowania sie utrzymała:tak::-)
a u nas pada deszcz ze śniegiem:szok::baffled::crazy:

Anulka, świetnie Ci w czerwonych wlosach! ale Marta ma rację, uważaj z solarium żebyś nie miała problemów z cerą!!
ja zaraz smigam z moimi Dupami na pogaduchy, wieczorem mama ma dyżur przy Martynie! :laugh2:

reklama
Do góry