reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Dziewczynki ja wpadam zyczyc Wam slodzachnych snow i dobrej nocki :-)
martka no niestety tak to jest z tymi dentystami, cholernie drodzy :-( mi tez zawsze brakowalo, tzn pewnie i by sie znalazlo, ale jakos zal bylo wyrzucic tyle kasy na raz no i teraz mam za swoje, bo pewnie wywale 2 razy tyle, by doprowadzic do porzadku te moje uzebienie- bo naprawde mam dziura na dziurze :wściekła/y:
gosiaczek super ze wizyta sie udala :-) i fajowo ze Ania ma taka rodzinke :-)
dziuba kochana co do wozkow to ja Ci nie pomoge :-) moze za jakis czas... mam jednak nadzieje ze dokonasz swietnego wyboru - i w przystepnej cenie i oby pojazd byl wygodny zarowno dla Martysi jak i dla jej mamy :-) tak swoja dorga jakis spacerek trzeba bedzie zorganizowac, co ? :-)

Wszystkim Wam zycze dobrej nocki :-) caluje kochane!

witam wszystkie!
ja dziś w super hmorku, nie to zeby się wyspała, bo już sie przyzwyczaiłam że to szybko ie nastąpi, ale jestem strasznie dumna z mojej córci! moje dziecko po raz pierwszy dziś w nocy obudziło sie tylko raz na jedzonko! miała mleczko o 20 po kąpieli, potem obudziła się o 3 w nocy i o 6.30 pobudka jak zawsze, teraz dosypia sobie!! :rofl2: no i dziś rano zauważyłam u niej białą plamkę na dziąsełkach, pierwszy ząbek coraz bliżej!! :szok::szok: życzcie mi tymczasowej głuchoty i znieczulicy na jej płacz!!
ja na razie jestem bardzo zadowolona z mojego wózia, ale mała już taka duża że niedługo przestanie się mieścić w gondoli, a mamy spacerówkę do naszej super bryki ale to i tak taka spacerówka dla dziecka do ok. roku, może półtora roku, więc i tak czeka nas kupno spacerówki... ja myślałam właśnie o Peg Perego Pliko P3 albo Inglesinie bo podobna wagwo cenowo i w wyglądzie, obie jednak po 1200zł, no nic, przejadę sie po sklepach i popatrzę, mam jeszcze czas!
a w ogole to co to za pogodda?! na Zaspie tka mgła że nie widzę bloku naprzeciwko!! :szok: beznAdzieja...
andziaa, no pewnie ze idim na spacerek, ale nie dzis bo pogoda do dupy, na weekend przyjeżdza tata więc on będzie chciał Martysię, ale w piątek i w next tyg jestem już wolna, Stasiu juz będzie w domu ale mam nadzieję że mnie wypuści na spacerek, to wtedy się umówimy na ploty!!
miłego dnia wszystkim, lecę się szykować na uczelnie!

witajcie

jak juz dziuba pisze o dumie z dzieci, to ja tez sie dołącze:-)nasz synek od wczoraj mowi da-da i ta-ta, w taki bardziej swiadomy sposób, czasem az krzyczy:-D

a pogoda paskudna:baffled:ale za to dzieciom sie dobrze spałao, coprawda była pobydka o 6 ale potem spały do 9 a ja razem z nimi, wiec jestem o dziwo wyspana:tak:mezus juz w pracy ma nawal wypadków...to chyba przez pogode, bo dzwonil i mowil, ze same zlamania:no:wiec pewnie bedzie dzis bardzo zmeczony, ale takie zycie:rofl2:
to ja uciekam cos przekasić:laugh2:

dziewczyny a u mnie z samego rana piękne słońce! ZAPRASZAM :-)

dziuba ja też miałam problem ze spacerówką. Tez nawet byłam skłonna ydac 1200 zł na Inglesinę (nie pamiętam już modelu) ale pogrzebałam na bb i znalazłam dziewczynę, która uzywa i nie poleca.
Ja długo zastanawiałam się nad Solarem (Chaska Martki jeździła nim sporo i Martka bardzo chwaliła). I pewnie kupiłabym Solara właśnie, gdyby nie to, ze zobaczyłam Zooper Waltza i koniec końców kupiliśmy Waltza. Wazy zaledwie 6 kg, ma wszystko co powinien. Jedynie nie składa się jak parasolka, a w dół. No i nie nadaje się na wycieczki w góry (próbowałam:-D), ale to Wam raczej nie grozi :-)
jako wózek miejski sprawdza się REWELACYJNIE! zapłaciłam ok 600 PLN.
Solara kupiła kolezanka ze styczniówek 2007 dla syna. I też uwielbia ten wóz.
Drogie wózki sa napewno fajne, ale jestem zdania, ze szkoda kasy. Tym bardziej, że bobas jak już zacznie dreptać to będzie miała w nosie wózek (mówie z autopsji :-D)

Gdzie jest słonko kiedy śpi??????????????

zimno i nie miło...wczoraj od około 20 była taka mgla ze nie widzialam własnego plotu:szok:

oj żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce:baffled::baffled::baffled:

mimo wszystko miłego dzionka

reklama
Abeja, muszę Ciż zapytać bo od wczoraj mnie to dręczy... moze nie doczytałam kiedyś albo po prostu żyję w niewiedzy...
jak to się stało ze mieszkasz na południu (no właśnie, w jakim mieście??) i jesteś z nami na Trójmieście?????
a ten SOLAR to jaka firma? poszukam w necie inf i popytam w Mama i ja czy mają albo w Akpolu żeby się przejechać... i czy w tym całym Solarze da się położyć siedzenie na płasko całkiem? i ile waży??

Do góry