reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Gratulacje dla Izy i Patrysi, no w koncu :-) Teraz czekamy, az Iza sie odezwie do nas :tak: Izunia Gratulacje i ucałuj małą :-)

A mi sie dzisiaj tez nic nie chce, hehe :-)

reklama
I jak Wam mija niedziela????chyba ogólnie wszystkie mamy doła :sorry2:taki dzień, pogoda czy co:baffled:
My po obiadku, krótkim spacerku, miał być długi ale Krzysiek okupował komp. cały dzień i oczywiście zrobiła się 16,00:crazy: i dupa ze spacerku:-(
Marta nie dołuj się:tak: dzielna babka jestes poradzisz sobie świetnie ze wszystkim!!!!!A ja trzymam kciuki mooocnooo żeby Darek z furtki skorzystał;-)zrobi to na pewno!!!!!:-)

a ja dziś w przeciętnie dobrym nastroju, byłam na spacerku ze Stasia kolegą, jego żoną i dwójką małych dzieci, mają synka Igorka (4latka) i córeczkę Anastazję (2laka). Dzieciaki chasały po dworzu bo byli.śmy na wielkim placu zabaw w Jelitkowie, mały Igorek byl bardzo zaciekawiony moją Martyną, jak płakala to wsadzał jej smoczka do buźki, głaskał ją po policzku, woził w wózeczku i dał jej buźki na do widzenia! :szok: normalnie moja córka ma już chłopaka!! :laugh2::laugh2:

dziuba no to gratki dla Martysi z okazji pierwszej miłości:-D:-):tak: ale jej sie opiekuńczy chłopak trafił-tylko pozazdrościć:-D:-D:-D:-D

Marta jak tam Twoje sprawy?:sorry2:Darek się odzywał?dzwonił?macie w ogóle jakis kontakt ze soba? moze zadzwoń do niego ,powiedz ze masz sprawę do niego,ze musicie pogadać, i niech przyjedzie-pogadacie i on powie co i jak-pewnie już co nieco przez ten czas przemyślał.Poco masz się dołować, stresowac-przynajmniej wszystko będzie jasne, bedziesz wiedziała na czym stoisz, i co masz robić dalej....
A tak w ogóle to od dawna on ma tą "pannę":crazy:?może to był pojedyńczy skok w bok:sorry2:

A ja się martwię-Kuba ma znowu 37,3-cholera wie skąd to mu się bierze-bo antybiotyk zadziałał przez ostatnie dni wszystko było ok, a teraz znowu ma stan podgorączkowy:(
Zauwazyłam na dziąśle gdzie mu powinna wyjść ostatnia piatka coś się tam przebija powolutku myślicie,ze to od tego może być????
antybiotyk jutro kończy:(

Hejka LAseczki:-)
Na początek gratulacje dla Izki:-) Super że się wkońcu rozpakowała, i buziaki dla małej Patrycji:-)
Dziuba dobre z tym chłopkaiem;-) Widać że mała już ma adoratorów, a co będzie później hihi:-)
Marta powinnaś naprawdę coś ustalić z tym Darkiem. Nie można przecież tak żyć w niepewności, przecież to chore.... Trzymam kciuki żeby było dobrze i żebyście byli razem tak jak tego chcesz kochana, pozdrowienia dla Miochasi:-)
A my dziś cały dzień poza domem. Z rana kościół. Pierwsz raz byłam z dwójką sama, ale było dobrze:-) Potem byłam u sis, a potem na grillu u sąsiadki:-) Piłam pierwszy raz w życiu tekilę i powiem wam zajefajna jest:-) Ozywiście tylko jednego kieliszka żeby nie było że pjana jestem hihi.
Dzieciaki zarzaz kładę spać także będę mogła spokojnie z M pogadać wieczorkiem...

No piknie Dziuba..Martna juz zarywa..oj oj..co będzie dalej:)))

Małgosiunia..zazdroszcze takiego dzionka..fajnie ze masz gdzie isc...dla mnie do wszystkich za daleko:-(

Agnieszka
taki stan podgoraczkowy moze byc ze zmeczenia..nie ma sie co marwic na razie...zmierz mu jeszcze w nocy jak bedzie spał czy sie nie opdniosła.
Darek móil e znaja sie z pociagu od 2 mc ( o kujwa,..komar..ale jaja..).. nie wiem czy sie spotykaja teraz???
dzwonił dziś...gadalismy o dupie maryni i o dziecku....
Napisałam mu maila i poprosilam aby przeczytał....i pomyślał...jakos potzebe miałam mu cos napisać.....

miłego wieczorka babeczki...

Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

dzień dobry wszystkim:tak:

izabelinda: wielkie gratulacje dla Was i całusy dla Patrysi:laugh2:nareszcie jesteście razem:happy:

martka:widze, ze i tak trzymasz sie dzielnie:-)a Chaśka super dziewczyna:happy:zycze Ci siły.
małgosiunia:jak sobie radzisz sama??
aga:kubusiowi sie po prostu nie spieszy:happy:pewnie za niedługo Cie jeszcze zaskoczy co potrafi w tej dziedzinie:laugh2:
andzia:gdzie sie podziewasz???jak tam Antosia??:-D
dziuba:martysia to fajna dziewczynka, to co sie dziwisz, że chłopacy do niej leca.. hi,hi,hi:laugh2:

a my w sobie w sobote pojechalismy do galerii bałtyckiej...i tam jak dla mnie masakra....taki wielki moloch:baffled:ale odkryłam najlepsze lody w gdańsku... w gelatomania normalnie mój mąż mnie nie mógł stamtąd wyciągnąć, zjadłam z 4 gałki i zjadłabym wiecej, gdyby nie to, że po prostu juz nie miałam miejsca w zołądku:sorry2:niestety:-(
a wczraj pojechaliśmy do gdańska na spacerek a w koncu wyladowaliśmy u moich znajomych ze starówki, ktorych upe lat nie widziałam, wieć wróciliśmy wieczorem:happy:a dzis mężuś juz do pracy smigał o 6:-(bo mu oddziałowa dyzur w pt dostawiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a miał w domku być:crazy:
dobra ide śniadanko robić... ale mi sie dziś nic nie chce:baffled::baffled::angry:paskudny dzień:wściekła/y:

Cześć Wam, no na wstępie wielkie gratulacje dla Izabelindy i buziaki dla Patrycji.
Martka, tak trzymaj dalej.
U mnie dośc nerwowy weekend był, u męża w pracy źle się dzieje, trzeba drastyczne kroki zrobić, nerwówka jednym słowem.
Niedziela spędzona w ogrodzie przed domem, posadzone roślinki.
Dziś koło południa ma być u mnie nasza Ania czyli WildWind z Antosiem i Jankiem, zmykam ogarnąć dom, i po jakiś upominek dla Antosia.
Pa

reklama
jejku, gosiaczek ucałuj od nas Anie i Antosia (hmm, bo Janka chyba nie bardzo wypada...) i niech zajrzy do nas kiedyś!!
Agnieszka, temperatura podwyższona może być od ząbkowania, albo po prostu ze zmęczenia, mam nadzeję że dziś już lepiej...
Cris, wiem o które lody chodzi, my ze Stasiem też się zajadamy nimi, pyyyycha!!
kurcze, Małgosiunia, jak ja Ci zazdroszczę, już pierwszy grill w tym roku zaliczony!! my pewnie niedługo też ze Stasiem pojedziemy do niego na działkę do Sulęczyna i też zorganizujemy se grilla, hoćby sami, ale zawsze :laugh2:
Martka, cieszę się ze sobie jakos radzisz, pogadaj w końcu z Darkiem i ustalcie co dalej, będziesz wiedziala na czym stoisz (tylko nie bądź za miękka!!) :laugh2:
andziaa, żyjesz??

Do góry