reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dobra i po oknach:-)nawet sie nie zmeczyłam:-)wiem czemu sie dzis lepiej czuje, bo snieg sie roztapia, wiec jest perspektywa wiosny no i oczywiście obecność słońca, które właśnie sie schowało:-(

reklama
mama w boju -myjesz okna!jesteś szalona!
ja pierdziele dzisiaj sprzątanie:-D:-D:-D

pomyślałam jeszcze, ze na dyngusa ludzie będą brać wode z kałuż, zawsze z rzek bior a czyt. motława, radunia:baffled:to teraz z kałuż, takie wielkanocne spa, świeża woda z roztopów ze świeżym błotkiem(z dodatkiem kamieni jak ktoś lubi):rofl2:

:-D:-D:-D:-D:-D:szok:tzw. wodery:)
w Norwegii to norma , tu wszyscy chodzą w kaloszach, nawet różowe panieny, nie wiem moze sie też przestawie na tutejsza modę, ale padaka ogolnie
wyobrazasz sobie, ubierazkalosze i jedziesz na zakupki do klifu czy innego centrum hd

taaa, darmowy peeling!! Cris, szybko Ci poszło z tymi oknami!!
dziewczyny macie któraś mężów w delegacji albo kogoś w Słupsku i okolicach?? szukam inf o pogodzie tam...

wczorajsze prexenty (część prezentów, moje ulubione!!) od cioci z Kanady i Martyna z ciotkami :-D

Dziuba ale kruszynka:-) Śliczna, taka słogka
Mama w boju ja umyłam jedno okno i chyba jednak więcej nie umyję, bo nie mam weny:-D NA sprzątanie hihihi
Poćwiczyłam trochę, dostałam paczkę z moim twisterem więc wypróbowałam go. Powiem wam że nie jest to wcale takie łatwe żebyna tym utrzymać równowagę:-) Trochę się spociłam ale dałam radę i 15 min kręciłam:-)
Wojtek cos płaka mi, nie wiem o co chodzi.... Michał śpi myśłąłam że spokojnie zjem obiad a tu dupa:angry: Zawsze jak chcę się zabrać do jedzenia to ten mały płaczek się budzi,:-(

Cześć dziewczyny, nie jestem z Trójmiasta, ale z Żukowa. Mam do Was pytanie, czy któraś z Was zna Dr Tomasza Rabę?? Przyjmuje w przychodni w Żukowie. Jeżeli tak to napiszcie co o nim wiecie. Z góry dziekuję :-)

miroslava: witaj, niestety nie odpowiem na ten wątek poniewaz zupełnie nie znam tego lekarz, przykro mi.

no dziewczyny, oprócz okien skusiłam sie na umycie frontów szafek kuchennych i lodówki... co tam sie działo, szok:szok::szok::szok: powinnam sobie sprawić pomoc domową:laugh2:bo mi te dzieciaczki każdą chwilke zabierają, że ostatnia rzecz o jakiej mysle to sprzątanie:baffled::baffled: znowu pogoda paskudna:angry::angry::angry:

reklama
Cris widze ze energia tryskasz :-) brawoo!! i okna umyte i szafeczki , no no :-) tylko sie nie przeeczaj :-)
dziuba zawsze jak widze jakies foto Martynki to pisze ze jest przurocza i tym razem tez nie omieszkam tego nadmienic-ta Twoja corcia to istna slicznotka, w ktorej czlowiek moze sie zakochac od pierwszego wejrzenia, zreszta widac po ciociach jakie zachwycone... :-) co do kurteczki i bucikow-sa rewelacyjne:-) ja juz mam 2 czapeczki dla Antosi, jedna jest co prawda troszke wieksza, ale nie moglam sie oprzec i zwyczajnie przejsc obok nich obojetnie :-)
ana pewnie Cie to zdziwi, ale ja z kolei jesli chodzi o ubranka to zdecydowanie wole chlopiece, bardziej mi sie podobaja :-) w ogole Antoska w moich marzeniach miala byc facecikiem ;-) coz nie jest , ale w tej chwili nie ma to dla mnie znaczenia, bo tak ja kooocham :-)
malgosiunia jak tak dalej pojdzie, to nasza forumowa fitness women zostaniesz :-)
miroslava witaj! :-) ja niestety tez Ci nie pomoge:-(

Do góry