reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Andziaa chciałabym hihihi a le jakoś marnie to widzę:-D Nie ma czasu na ćwiczenia, a poza tym chęci też braknie czasami...
Mirosława ja jestem z Przywidza więc blisko Ciebie:-) Tego lekarza niestety nie znam więc nie pomogę:-)
Mama w boju no to się postarałas ja widzę hihi, żeby jeszcze szwafki myć:-) Ja jakoś ie myłam ich od kiedy tu mieszkam czyli jakieś 2,5 roku hahaha. Moim zdaniem są czyste a co:-)
Gosiaczek gdzie jesteś???? Co z naszym aerobikiem dziś, czekać na Ciebie czy nie czekać kochana????
Dzieciaki się bawią, tzn Michał testuje mojego twistera, a Wojtek leży na podłodze i sie wygina hihi A ja mam juz nieta odpaone od 7 rana non stop:szok: M mi prąd chyba odetnie hihii

reklama
Co tu taka ciszaaaaaaaaaaaaaaa????????????
Moj M jednak wyjeżdża w piątek :-( Po świętach oczywiście... Ciężko będzie napewno... Bez seksu i bez przytulania:-( Oszaleję chyba...
MArtka jak tam po malowaniu, nie odzywasz się pewnie ostro malujecie tam, może Michasi rodzeństwo zmalujecie hihihi
Ja czekam na M bo już wraca do domku, za chwilę będzie trzeba neta wyłączyć bo jak M zobaczy ile godzin neo chodzi to oszaleje chyba hihihih Jakoś dziwnie się czuję dziś, tyle wrażeń, jeszcze przed chwilką Michał piznął się w róg biurka zębami:-( Już się bałam że mu jakiś wypadł ale nie na szczęście:-) Trzymajcie się kobitki:-)

andziaa Ty tez się od razu zakochasz w Antosi, zawsze małe dzieci takie słodziutkie :)

my dziś byliśmy na spacerku ze Stasia bratem 3godz i mała ciągle spała, pewnie teraz bedzie buszować do północy!!
ide kąpiel szykować i z małą sie pobawić w wanie, buziulki

CZeśc dziewczyny:-)
u mnie juz lepsza pogoda , wczoraj myslałam , że oszaleje orzez ta zawieruchę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, z chęcia wyszłabym na jakiś spacerek , no ale mały jeszcze trochę chory....

a jak Martka , juz po malowaniu , cosik sie nie odzywsz....

cześc ;-)
u nas już nie sprzątająco, bo 2 odkurzacze sie popsuły hihi (z miotła oh chyba bym sie zamachała...)okien nie myłam (zakaz rodzinki)-mi to na ręke :-)
wczoraj na zajączka kupiliśmy Wiktorowi auto, Konradowi głośniki do MP3 :-D
dzis mam upiec 2 ciasta i zrobić schab w galarecie ;-) reszte robi moja mama zreszta do niej jedziemy juz jutro ;-)

u nas śnieg za oknem sypie!

Ja za to zajmuję się w tym roku głównie dekoracjami :-) Święta u nas, ale rodzinka przyniesie jedzenie i picie. Mężuś robi żurek, ja pieczoną karkówkę w powidłach (co by było coś na ciepło) i jeszcze jajka przepiórkowe smażone w gniazdku z marchewki, bo ładnie wyglądały w gazecie ;-) Sprząta mąż, bo ja w ciąży i lekarz kazał się oszczędzać :-D Więc będę pisanki malować z tej okazji. Planujemy małe porządki, bo nie lubimy sprzątać. Może nie będzie super czysto, ale nadrobimy dekoracjami :-D

reklama
Kasia, ja też w tym roku mało sprzatam, okna tylko szyby umyłam i ramy przetarłam szmatką, a zawsze z zaluzjami się bawię pół dnia, w tym roku podsunęłam je do góry i kurzu nie widać :-D kafelek nie umyje bo nie zdążę, za to zakupy już prawie skończone, teraz czeka nas noc w kuchni :baffled:
jajka w gniazdach z marchewki?? brzmi suuuuper!! zdradzisz przepis??

Do góry