agnieszko pewnie, mysle ze olewka w takiej sytuacji jest najlepszym rozwiazaniem, tym bardziej jak dobrze sie czujesz majac to wszystko w d...w zasadzie Ci sie nie dziwie, w koncu wytwalosc zaczyna sie wyczerpywac, a i sily do ciaglej walki brakuje, a czasem takie olanie sprawy przynosi zaskakujaco mile rezlutaty, czesto nieoczekiwane-i tego Ci z calego serduszka zycze. Moze Twoj luby jak zobaczy ze zaczynasz miec to w nosie, zda sobie sprawe co traci to sytuacja sie odwroci i skonczy sie pieknym happy endem ;-) trzymam za to mocno kciuki
malagosiunia ciesze sie ze fachowcy spisali sie na medal i mozesz juz cieszyc sie ciepla woda :-) hurra
Antoska ma sie dobrze, oczywiscie nadal jest kaprysna i czasem mocniej daje o sobie znac, a czasem jest leniwa, ale juz do tego przywyklam :-) grunt ze czuje ja codziennie, to pozwala mi sie nie zamartwiac :-)- ja i moja coreczka dziekujemy za zainteresowanie i zyczyy Tobie milego wieczorku, a pozniej slodkich snow :-)
malagosiunia ciesze sie ze fachowcy spisali sie na medal i mozesz juz cieszyc sie ciepla woda :-) hurra
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)