reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
ana, piękne zdjęcia!! mi się to pierwsze z górami strasznie podoba!!
no i synuś uroczy, rośnie Ci mały przystojny mężczyzna!! ;)

Ana cudne zdjęcia....:tak::tak::tak::tak: mnie najbardziej podoba się ten oświetlony most i to ostatnie:tak: no i Cezarutki-przystojniutki też jest super:-D:-D:-D:-D
A ze rozrabiaka...Ci przystojni to zawsze za uszami mają:-p;-):-D

Hej babeczki :-)
kurde ale zima :-( zla jestem jak nie wiem, ja chce WIOSNY ...:eek: jestem zrozpaczona...
ana super zdj, pieknie krajobrazy, synek tez przeuroczy
malgosiunia fakt, Michalek jest naprawde duzym chlopcem :-) jednym slowem chlop z niego jak dab :rofl2: i rowerek tez superasny, widac ze maly jest caly szczesliwy, az milo popatrzec :-)
agnieszka czego to sie nie robi by sprawic choc troszke radosci dziecku:-) nawet w blocie jestesmy gotowi sie taplac... :-)
dziuba fajowe fotki, smieszny piesek, taki pocieszny, a o Jego Pani to nie wspomne, laseczka nie lada :-) zreszta bardzo ladne zdj w ogole :-) a Ty moja droga koniecznie smigaj do lekarza, niech jakies lekarstwa Ci przepisze, ktore postawia Cie na nogi, a Martynce nie zaszkodza.... daj znac jak tam wizyta.

co sie dzieje z mama w boju ? mam nadzieje ze u niej wszystko w porzadku...

Miejmy nadzieje, ze przeczyta jak tu sie o nia martwimy i da o sobie znac jakims poscikiem :-)
agnieszko a jak tam Twoje relacje z mezem, mam nadzieje ze jest lepiej...

andziaa jako tako-próbujemy się dogadać:baffled: ale bez rewelacji.co ma być to będzie zamartwiać się nie mam najmniejszego zamiaru....już dosyć się martwiłam, płakałam ...teraz olałam:-) i jakos mi dobrze z tym olaniem:szok::szok::szok::szok::-) dzięki za zainteresowanie!!!!!!!!:-):-):-):-)

andziaa jako tako-próbujemy się dogadać:baffled: ale bez rewelacji.co ma być to będzie zamartwiać się nie mam najmniejszego zamiaru....już dosyć się martwiłam, płakałam ...teraz olałam:-) i jakos mi dobrze z tym olaniem:szok::szok::szok::szok::-) dzięki za zainteresowanie!!!!!!!!:-):-):-):-)
A CO się dzieję , jeśli moge spytac?
u mnie tez nie raz zgrzyty , chyba za duzo marudze , a czasem trzeba zlac sprawę......tak to z tymi facetami bywa:-)

reklama
Agnieszka jak Ci tak dobrze to super:-) Ja nie wiem co to znacyz kłutnia ale wyobrażam sobie że faceci nie kumają o co chodzi:-(
Mama w boju gdzie się podziewasz kochana??????
Andziaa a jak Ty się czujesz, bo ostatnio nic o Antosi nie pisałaś:-)
Dziuba i jak tam byłas u lekarza????
Ja mam już ciepłą wodę huraaa:-D Fachowcy spisali się dobrze i wszystko działa jak należy...
Dziś You can dance także będe oglądać:-) Trzymajcie się i do juerka, bo dziś juz raczej nie zajrzę:-)
Dobranoc

Do góry