reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Rany małagosiunia Michał jest na prawdę duży:szok::szok::szok::szok::szok: wyglada na 4 latka:-):-):-):-):tak::tak::tak: widać, zadowolony z rowerka :tak:przystojniacha z niego będzie że hej:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A co do biustu...dziuba ja też Ci zazdroszczę :sorry::sorry::sorry::sorry:ja mam też wklęsłe B...
W Redzie więcej śniegu nasypało, Jak wstałam chciałam zrobić zdjęcia i Wam pokazać ale nie mam bateri:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
rowerek jest superowy! Michał pewnie szczęśliwy, chociaż teraz sobie na dworzu nie pojeździ...
dziewczyny, szukajmy sponsora, ja Wam oddam każdej po trochu ze swoich cycków, bedziecie mieć naturalne!! starczy dla wszystkich!!

DZiuba to dawaj, przyjmę z chęcią:-) JA tam nie zauwarzyłam czerwonego nosa:-)
Agnieszka dzięi za komplementy:-) Michał ma 103 cm wzrostu:-) No u nas też śniegu po kolana normalnie:-(
\MAjstry naprawiają mi bojler więc brud straszny się zrobil:-( Znów sprzątanie mnie czeka...:angry:

nic nie mów Małgosia, u nas okna nieumyte, nieposprzatane, nawet zakupów nie ma Świątecznych zrobionych!!
a swoją drogą to chyba w tym roku do koszyczka zamiast bukszpanu wsadzę jemiołę a jajka na choince powieszę... :eek:

Ja tez nic nie mam zrobione, o zakupach nie wspomnę:-) Ale co tam damy rade moze hihi

To ja się pochwalę mam umyte okna, wyprane firanki...i to wszystko:-p:-p:-p:-p zakupów też żadnych, chyba dopiero jutro albo w piątek sie wybierzemy...o ile nam samochód się nie rozleci do tego czasu bo coś odpalać mu się nie chce:angry::angry::angry:

Byliśmy na tych sankach-wszystko się topi jest u nas 5 stopni na plusie, woda się leje z drzew, na ulicy mamy bagno, buty przemoczone ale co tam:))bałwana ulepilismy-jest śnieżno błotny:)) ale dziecko przynajmniej szczęśliwe:))

reklama
Do góry