reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

racja, trochę wieje u nas, na Zaspie to już w ogóle jak sie stanie między blokami to normalnie uszy odpadają, ale ja i tak nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś indziej...

ja też śmigam na spacer teraz z małą poki jestem jeszcze w domu, bo potem na uczelnie i impreza w domu z okazji urodzin mamy, więc będe wieczorkiem, milego dnia wszystkim!!

reklama
a ja w czwartek do fryzjera sie wybieram. obcinam włosy na krótko, mam teraz do pasa i strasznie mi wypadają:-(szkoda mi ich ale tak je wzmocnie juz fryzurke wybrałam:tak:szukałam i znalazłam... taka jak mi pasuje jest w katalogu fryzjerskim ale zdjęcie rihanny wstawili z takim ścieciem.

1zbxs2g.jpg

21p00p2.jpg

Cris, ta fryzurka Rihanny sper!! ja też chciałam się dokładnie w ten sposob obciąć, nawe krócej, ale Stasiu nie pozwala mi ściąć włosów, a i ja już teraz nie chce przed ślubem, może po sie odważę 9wtedy już mnie nie zostawi nawet jak przyjde do domu łysa!!),a mi też w ciąży strasznie włosy wyadaly, a przynajmniej na początku, garściami normalnie wypadały... łykaj witaminki, to wzmocni włosy i pannokcie, a przy okazji doda siły maluszkowi! i pamietaj o kwasie foliowym!!

takja juz łykam to wszystko i jeszcze wiecej:-)

a co do fryzurki, to chce taka, zebym rabo nie sterczała przed lustrem i włosy układała:tak:nie mam na to czaasu;-)

Dzien dobry wszystkim :-)
to prawda dzien dzis super, ja juz przed 7 bylam zrobic badania krwi, pozniej angielski, krotki spacerek i tak oto jestem, ale tez nie na dlugo, bo wezme sie za jakies porzadki :-)
Cris fryzurka naprawde ladna, podejrzewam ze bedzie Ci w niej bardzo dobrze. Obetnij wlosy, to na pewno sie wzmocnia, zreszta od czasu do czasu przdaje sie jakas zmiana :-) zycze powodzenia z monterami szafy, mam nadzieje ze juz po wszystkim efekt bedzie powalajacy
Dziuba biedulko-dzis uczelnia. Bede trzymac kciuki bys za bardzo sie nie wynudzila i zeby czas szybciutko zlecial:-) wieczorkiem zycze udanej imprezki
Martka nie dziwie Ci sie ze nudzisz sie wioska. Moi rodzice mieszkaja, na takiej na ktorej oprocz drzew i pol nie ma nic. Oni sa w tym miejscu zakochani, ja z kolei ciesze sie ta cisza gora2-3 dni pozniej umieram z nudow. Ale pewnie tam gdzie mieszkasz jeszcze sie rozbuduje ?
Gosiaczek pracowita z Ciebie osobka :-) jaka poukladana:-)

reszcie przesylam usmieszki :-) ;-)

mamo w boju fryzurka śliczna :-) tylko obawiam sie, że tak całkiem bez zabiegów porannych się nie obejdzie :-)

Zebyscie widziały jaką ja mam wellę jak wstane...:szok:

cześć kochane!!!troszkę Was zaniedbałam-nie jestem w temacie :-:)-:)-:)-(podczytywałam Was ale i tak nie nadrobię zaległości,
U nas dużo się dzieje-i to nie dobrych rzeczy.
Wczoraj kolejna awantura z groźbami"wyprowadzam się pakuję" itd ach...popieprzone życie:frown::frown::frown::frown::frown::frown:
Wczoraj pół nocy nie przespanej-znowu zaczęłam palić-od Nowego Roku nie paliliśmy..ogólnie do d..., próbowałam rozmawiać, ale czy to coś da???zobaczymy-co ma być to będzie...Ogólnie lipa ot co!!!!!
Martka super zdjęcia, Michalinka jaka dzielna:tak:
mama w boju fryzurka super :tak:powodzenia z robotnikami
dla reszty buziaczki nie mam weny na pisanie-trzymajcie się kochane i cieszcie tym co macie:-(

agnieszka81 strasznie mi przykro :-( moze to chwilowy kryzys, w koncu kryzysy to norma w zwiazkach-niestey :-( skoro probowalas juz wszystkiego, a przede wszystkim szczerych rozmow-takich od serca i nie pomaga, to moze sprobujcie wybrac sie do terapeuty. Wiem, ze brzmi to okropnie, i modnie zarazem, ale czasem trzeba dac sobie pomoc, skoro samemu sie nie potrafi. Jesli chcecie ratowac to co razem zbudowaliscie sprobujcie porad psychologia-bynajmniej nie bedziecie mieli pozniej wyrzutow, ze czegos nie zrobilicie. Trzymam kciuki!

Agnieszka
to przesilenie wiosenne...czeto tak sie dieje na wiosne, czlowiek ma już dosc zimy i wszystkiego do okoła.....jeszcze sie ułozy zobaczysz..my tez mielismy kryzys i juz jest ok:tak:

mam w boju
kocham Cie normalnie..od dłuższego czasu szukałam fryzurki dla siebie..i to zdjęcie z blondynką to dla mnie strzał w dziesiątkę:tak::-D.ja nic z włosami nie robiłam od zeszlego lata...jak topielica wyglądam..koszmar...

jak się obetniesz czekamy na zdjęcie:)))

reklama
mama w boju
gdzie znalazłas to zdjęcie...moze tył tam jeszcze jest?
jeszcze tylko musze znaleśc fryzjera co mnie tak obetnie, bo ci z Pucka to do koszenia trawników sie nie nadają heheee

Do góry