reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziuba zobaczysz wszystko bedzie w porzadku. Mysle ze nie bedzie nawet potrzeby zostawac w szpitalu...
minka jak tam samopoczucie, brzuszek bardzo ciazy ?? :-) przepraszam , ale nie zanotowalam wczesniej, spodziewasz sie synka czy corci ?
martka ja juz tez odliczam :-)
malgosiunia jestem bardzo zdziwiona ta opinia o Fiutowskim. Ja mam bardzo dobre zdanie o nim, zawsze jest usmiechniety, mily i do mnie podchodzi tak bardzo delikatniem zawsze z zartem. Jak robimy usg to zawsze gada do dzidziusia, to takie slodkie;-)

reklama
andziaa ja spodziewam sie dziewuszki, ale co wyjdzie z brzuszka zobaczymy, oby dziewcznka bo w domu juz mam 2 chlopcow i tatuśka wiec wystarczy :-)

Ja chodze do dr Dariusza Wydry on przyjmuje prywatnie w Madisonie w Gdańsku i jest z-ca ordynatora na Klinicznej. Znam go od 8lat i moge polecić go z czystym sumieniem, zważywszy na to że mialam duże komplikacje zdrowotne...

Aniu no to się ciesz ja nie mogę o nim nic miłego powiedzieć:no:
Kuźwa jak wychodziłam na dwór z dzieciakami to wypuściłam Michała na werande i ubierałam Wojtasa. Wychodze na werandę a Michał z butelką Martini w łapie:szok: :angry: Wylał całą zawartość i się w najlepsze bawi:angry::angry: Cały mokry i śmierdzący :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie wspomnę jaki odór na werandzie się unosi cały czas mimo że wytarłam:wściekła/y: Z dziećmi....

czesc dziewczynki. ja tak jak minka bylam prowadzona przez doktora Wydre. jestem nim zachwycona:) zawsze sie smieje,ze czaruje pacjentki i dlatego takie ma opoznienia przy wizytach. to bardzo cieply, serdeczny i cierpliwy lekarz. polecam. co do bulwaru to bede spacerowac kazdego dnia. taka mala rozrywka-bo przeciez nie mam tu nikogo a nie chce zwariowac! czasem trzeba chociaz poogladac ludzi:) co do karmienia, to padlo pytanie jak go karmie. juz pisalam kiedys,ze biore leki ktore uniemozliwiaja karmienie piersia-wiec poprzestane na mleku sztucznym.

aaa..dzis mialam pierwsza nieprzespaną noc. malutki cierpial do 4 nad ranem..i padl.. ale jest i tak niezle:)

pozdrawiam
ania

No no no, ale naklikałyście, a Moje Kochanie właśnie pojechało aż do Opola, mnie bolą zęby jak cholera, wezmę tabletkę i mam nadzieję że mi przejdzie, buu, a muszę czekać teraz ok 10 dni bo robią mi mostek i teraz mam takie tymczasowe coś na zębach, au.
Zmykam teraz sprzątać bo wieczorkiem sobie jadę.

witajciw
my juz wrócilismy, mały ma mała infekcje gardła i to wszystko:tak:tylko mam mu zbijac gorączke.

za to przeboje ze scianami mamy....mezus pomalował, wyczyszczone sciany-połozyl grunt... a tu farba zaczela pekac podczas schniecia:baffled::baffled:i teraz zdrapuje-jasna cholera co za złosliwosc:angry::wściekła/y:

reklama
melduje sie z powrotem!! bylysmy w szpitalu, malej zrobili pelno badan alergologicznych, bo te zmiany skorne moga byc przez uczulenie, pobrali jej krew przy okazji, mielismy konsultacje alergologa i dermatologa, mala ma byc pod opieka poradni alergologicznej, no i dostala ful masci i kropelek, ogolnie prawie 200zł zostawilam w aptece, no i w pon kontrola, oby jej to już zeszło!!

kurna, ale wciągnelam obiad!! az sie z talerza sypalo z kazdej srtony!! i jak tu schudnąć...

Do góry