reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
ale Wy te posty produkujecie... :-)
Martka super niespodzianka z piwkiem, oby Michalinka szybko wróciła do swojej pierwszorzędnej formy ;-)
Dziuba trzymam kciuki, moze Ty po porostu cos zjadłas i mała ma uczulenie?
andziaa najwazniejsze ze masz zaufanie do lekarza, a do szkoły rodzenia warto pójść i zaciagnij na kilka spotkan swojego lubego
Gosia super że już odpływ wanny działa, ja nie moge sie doczekac kąpieli w wannie. Jak bede mogła to na sama myśl już myśle o tym wrzątku (mam zakaz bo za gorącej wody w wannie uzywam :-()
Aniu Antoś cudeńko, moze niebawem razem na bulwar będziemy chodzić ;-)
Pozostałe dziewczynki gorąco pozdrawiam :-)
Martka super niespodzianka z piwkiem, oby Michalinka szybko wróciła do swojej pierwszorzędnej formy ;-)
Dziuba trzymam kciuki, moze Ty po porostu cos zjadłas i mała ma uczulenie?
andziaa najwazniejsze ze masz zaufanie do lekarza, a do szkoły rodzenia warto pójść i zaciagnij na kilka spotkan swojego lubego
Gosia super że już odpływ wanny działa, ja nie moge sie doczekac kąpieli w wannie. Jak bede mogła to na sama myśl już myśle o tym wrzątku (mam zakaz bo za gorącej wody w wannie uzywam :-()
Pozostałe dziewczynki gorąco pozdrawiam :-)
Małagosiunia21
Witam
Andzia tak jak mówiła mama w boju wsypać w proszku:-)
Ja chodziłam do dr. Klimaszewskiego i polecam go z czytym sumieniem, jest wspaniałym lekarzem i bardzo wesołym:-) Zawsze jak do niego złam to się pośmiałam A Filutowski był raz na zastępstwie za Klimaszewskiego i nic dobrego o nim powiedzieć nie mogę Bardzo oschły i jakiś taki dziwny, nic mi nie mówił co i jak i wogóle potraktował jak kolejną mamusię z brzuchem:-( Byłam wściekła jak od niego wychodziłam Ale to było na państwowym może prywatnie jest inny:-)
Klimaszewski przyjmuje w przychodni przy szpitalnej w kolejowym:-) Polecam go bardzo:-)
Ja chodziłam do dr. Klimaszewskiego i polecam go z czytym sumieniem, jest wspaniałym lekarzem i bardzo wesołym:-) Zawsze jak do niego złam to się pośmiałam A Filutowski był raz na zastępstwie za Klimaszewskiego i nic dobrego o nim powiedzieć nie mogę Bardzo oschły i jakiś taki dziwny, nic mi nie mówił co i jak i wogóle potraktował jak kolejną mamusię z brzuchem:-( Byłam wściekła jak od niego wychodziłam Ale to było na państwowym może prywatnie jest inny:-)
Klimaszewski przyjmuje w przychodni przy szpitalnej w kolejowym:-) Polecam go bardzo:-)
Małagosiunia21
Witam
Dziuba zapomniałam o Tpbie trzymam kciuki oby to nie było nic powarznego i żebyście spokojnie do domku wróciły:-)
jak zaszłam w ciążę zawsze się śmiałam że jak mała sie urodzi będę sie z nią co niedzielę lansować na bulwarze hehehhee.. i dupa wylądowałam w tej dziurze:-(ale Wy te posty produkujecie... :-)
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Martka ja tez tak mówiłam ze na Bulwar będę chodzić z Wiktorem ale niestety jak miał 2tyg. przeniosłam sie do Gdańska, ale za to chodziła na Długą i nad Motławę, ale teraz nie odpuszczę hihi no i nie zapowiada sie abym sie przenosiła;-)
dzieki Wam Kochane za dobre słowa!! my nie możemy zostać w szpitalu, bo mama nie ma prawa jazdy, a same jesteśmy bo Stasiu w pracy!! ja myślę ze po konsultacji z dermatologiem Mała dostanie jakąś maść i wrócimy do domku...
a taka piękna pogoda, warto było na spacer gdzieś jechać...
a taka piękna pogoda, warto było na spacer gdzieś jechać...
Małagosiunia21
Witam
A my chodzimy do sklepu i spowrotem:-) Bo tyle Michał jest w stanie przejść na nogach Bulwaru nie mamy:-) Więc pozostaje tylko chodniczek:-)
reklama
kurde, znowu mi połowe posta wcięło!! jedziemy samochodem do szpitala, wiec jak bedziemy musiały zostać to mama nie bedzie umiała wrócić samochodem do domu!!
lecimy juz bo mala mi zasypia, dam znać jak wrócimy!!
lecimy juz bo mala mi zasypia, dam znać jak wrócimy!!
Podziel się: