reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Klub mam małych alergików

i ja was witam. My zmagamy się z aletgią od początku maiłam malo pokarmu i dokarmiałam synka butlą. Szybko się okazało, że mu to nie służy. Mam nadzieję, że mu to przejdzie. Narazie dieta zero czegokolwiek co ma w sobie mleko. Niesty pani doktor powiedział nam, że nie może też jeść pomidorów i cytrusów bo alergia może "wyjść" np na psy albo przejść na wziewną.

reklama
muj synuś też robił takie kupki aż wrszeszcie lekarka zaleciłą nam Dikoflor takie kapsułki z bakteriami polecane przy alergiach ich eliminowaniu i łagodzeniu objawów. Są dostępne w aptece bez recepty ale widomo,że lepiej zapytać o nie lekaża bo każde dziecko jest inne i to wkońcu jest lek

Ojj to wspuczuje to mlesio jest ochydneee:baffled: smierdzii i jest potwornie gorzkie:baffled:Malemi smakuje??

wiesz ni ebardzo miał wyjście nic innego ni edostawał tera ma 1.5 roku i zjada je 3 razy dziennie. wiem, że niektóre mamy podają kozie mleko i moja koleżnka tak robiła synka w tym samym wieku co ja i niestety wylądowali w szpitali bo malutkiemy aleria nie "wyszła" na skórze tylko na oskrzelach więc ja już nie eksperymentuję tylko trzymamy dietę i zajadamy bebilon

witam ;-)

mam pytanko drogie mamy - jakim sprzetem odkurzacie mieszkanie??? uzywa ktoras z was odkurzacza wodnego? jakiej firmy? jakiego typu???

reklama
Do góry