reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
wiecie co... jest cos słodkiego dla mnie - zupełnie dozwolonego... i to jest tak banalne ze o tym nie pomyslałam... dopiero sąsiadka mnie oświeciła... mianowicie chleb z margaryną bezmleczną i z ... CUKREM!!!
kurde, do kawki w sam raz i nie trzeba myslec o krówkach!!!
a ja głupia nie pomyślałam o tym...
agamal
kociara
Ja też do pewnego czasu się tym zajadałam, dopóki nie odkryłam, że mogę jeść herbatniki holenderskie. Chociaż jeszcze od czasu do czasu, zjem chlebek z cukremwiecie co... jest cos słodkiego dla mnie - zupełnie dozwolonego... i to jest tak banalne ze o tym nie pomyslałam... dopiero sąsiadka mnie oświeciła... mianowicie chleb z margaryną bezmleczną i z ... CUKREM!!!
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
dziewczyny nie wiem czy to Wam cos pomoze ale od dwóch dni kąpie małego w roztworze do kąpieli oilatum plus...czymś co zabija bakterie , miedzy innymi gronkowca... mamy niesamowitą poprawę - skóra zaczeła wyglądac jak skóra, jestem w wielkim szoku... mamy teraz tylko pare placków na plecach... oczywiscie nie mam zamiaru kąpac malego w tym cały czas, chce by organizm sam tez powalczył z tymi świństwami, ale te wypryski spowodowane były głownie słodyczami czyli moja głupotą wiec chciałam sie ich jak najszybciej pozbyc...
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A mogłabyś nam napisać,co to jest za tajemnicze "coś".U nas po wyeliminowaniu wielu produktów jest poprawa,ale kilka miejsc jest jeszcze szorstkich,szczególnie w okolicy dolnej części pleców i rączki.dziewczyny nie wiem czy to Wam cos pomoze ale od dwóch dni kąpie małego w roztworze do kąpieli oilatum plus...czymś co zabija bakterie , miedzy innymi gronkowca... mamy niesamowitą poprawę - skóra zaczeła wyglądac jak skóra, jestem w wielkim szoku... mamy teraz tylko pare placków na plecach... oczywiscie nie mam zamiaru kąpac malego w tym cały czas, chce by organizm sam tez powalczył z tymi świństwami, ale te wypryski spowodowane były głownie słodyczami czyli moja głupotą wiec chciałam sie ich jak najszybciej pozbyc...
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
rozalko nam pomaga OILATUM PLUS - ROZTWÓR DO KĄPIELI... o to mi chodziło
rozalka
Dzięki wielkie.rozalko nam pomaga OILATUM PLUS - ROZTWÓR DO KĄPIELI... o to mi chodziło
no to ja się witam i niestety dołączam do Waszego grona :/ Drugi synek również ma alergię, buźka wygląda okropnie, muszę przejść na dietę (a myślałam że tym razem uda mi się uniknąć alergii). Podejrzewam skazę białkową, u lekarza jeszcze nie byłam, zresztą z pierwszym synkiem każdy twierdził co innego :/ Smaruję mu buźkę Balneum.
rozalka
Drogie mamy alergików
A ja mam inny problem,moje dziecko piło Bebilon Amino i wczoraj sie okazało,że to mleko wycofali z produkcji.Po prostu skandal,bez żadnego ostrzeżenia,żadnych oficjalnych komunikatów.Dzwoniłam do producenta i jest to prawda.Preparat,który wprowadzaja w zamian,to Neocate,NIEREFUNDOWANE jeszcze w Polsce,koszt puszki,uwaga,ok. 150 zł.
Próbujemy z powrotem Bebilon Pepti,wcześniej było przez moje dziecko nietolerowane,podobnie jak Nutramigen,zobaczymy....Jak nie przejdzie,to.....
I bądz tu mądry...
A co do suchej skóry,to ostatnio za namową jednej forumowiczki,zaczęłam Kubę smarowac zwykłą parafiną i świetnie natłuszcza skórkę i chroni przed utratą wilgoci.Nie smaruję często,ale czasem po kąpieli.Na codzień Emolium krem i emulsja.
A ja mam inny problem,moje dziecko piło Bebilon Amino i wczoraj sie okazało,że to mleko wycofali z produkcji.Po prostu skandal,bez żadnego ostrzeżenia,żadnych oficjalnych komunikatów.Dzwoniłam do producenta i jest to prawda.Preparat,który wprowadzaja w zamian,to Neocate,NIEREFUNDOWANE jeszcze w Polsce,koszt puszki,uwaga,ok. 150 zł.
Próbujemy z powrotem Bebilon Pepti,wcześniej było przez moje dziecko nietolerowane,podobnie jak Nutramigen,zobaczymy....Jak nie przejdzie,to.....
I bądz tu mądry...
A co do suchej skóry,to ostatnio za namową jednej forumowiczki,zaczęłam Kubę smarowac zwykłą parafiną i świetnie natłuszcza skórkę i chroni przed utratą wilgoci.Nie smaruję często,ale czasem po kąpieli.Na codzień Emolium krem i emulsja.
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
kropecka przykro mi bardzo ze do nas dołączyłas :----( tym bardziej ze juz z drugą dzidzią :--(
rozalka ja tez mysle ze z tym mlekiem to skandal!!!!!
apropo parafiny, to mój lekarz powiedział ze ona jest lepsza niz wszystko inne razem wzięte,... jak mi sie pokończa emoliumy to spróbuje z tą parafiną...
rozalka ja tez mysle ze z tym mlekiem to skandal!!!!!
apropo parafiny, to mój lekarz powiedział ze ona jest lepsza niz wszystko inne razem wzięte,... jak mi sie pokończa emoliumy to spróbuje z tą parafiną...
Podziel się: