reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Klub mam małych alergików

Fredzik - czy tego migdalka to nie wiem, ale w majteczkach ma komplet ;-) czyli to co najwazniejsze zostalo na miejscu ;-)

reklama
:happy:Ciesze sie Rubi ze juz po wszystkim,mówilam Ci o powiklaniach bo moja starsza córka bylaby mi umarla po wycieciu migdalka jak zlapala oddech to juz nie wypuscila i 45 min. ja reanimowali.
Na szczescie nie doszlo do niedotlenienia mózgu.:happy2:Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
ja sie wlasnie tej narkozy najbardziej balam... wgapialam sie w niego czy oddycha (kiedys slyszalam a teraz oddycha tak cichutko ze trzeba patrzec czy mu klateczka unosi) ale wsio jest OK ;-)

:happy:Ciesze sie Rubi ze juz po wszystkim,mówilam Ci o powiklaniach bo moja starsza córka bylaby mi umarla po wycieciu migdalka jak zlapala oddech to juz nie wypuscila i 45 min. ja reanimowali.
Na szczescie nie doszlo do niedotlenienia mózgu.:happy2:Pozdrawiam

o rany, współczuję przeżyć

Marze wspolczuje przezyc, ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo :tak:

Rubi SUPER!! Strasznie sie ciesze ze wszystko w porzadeczku :-) ... zobaczysz za jakis czas nie bedziecie pamietac o zabiegu
co do narkozy ja sie jej tez najbardziej bałam ... mieli Dawidka mi "oddac" po 2 godzinach, ale juz po godzinie od operacji wolałi mnie bo młody zaczął sie rządzić ;-)

A my po kontroli u lekarza ... :-pwatroba wraca na miejsce znaczy do swoich rozmiarów ;-) ... jeszcze wyczówalna ale nie jest to juz na 1 cm ... w nosku jakis niegroźny i uspiony gronkowiec :dry: ... i lekki katarek (musimy go wytepić) ... dieta - nadal utrzymana (ale mozemy spróbowac z mlekiem kozim - i tu pytanie jak go próbowac zeby wyłapac czy uczula ;-) .. dzieki za odpowiedz :-)) ... leki zmniejszone ... za 2 miesiace do kontroli :tak:

Co do pięciu Przemian ... czytałam i szczerze nie wiem co o tym myslec ... z jednej strony chcialabym spróbowac, ale z drugiej cos mnie hamuje ... a Ty co Rubi o tym myslisz??

czyli u nas dobry dzien ;-) asiek i Dawidek na dobrej drodze ;-)
co mysle o Pieciu przemianach? no problem w tym ze nie wiem co myslec... z jednej strony ladnie brzmi a z drugiej zastanawia mnie ta komercja... kobieta organizuje kursy i bierze za to pieniadze... chce pomagac ale nie za darmo... to troche tak jakbysmy my tu na forum wymienialy sie doswiadczeniami interesownie. no to glownie mi nie pasuje bo w sam program jeszcze do konca sie nie wgryzlam. poza tym sporo osob zachwala w dziwny (nieszczery???) sposob Piec Przemian na tym forum... nie wiem...odbieram niekorzystna energie z 5 przemian a ze stronki www.5przemian.pl niewiele sie dowiedzialam...

Moniqa, super, ze wątróbka wraca do normy, a co do mleka ... ja bym dała jednego dnia troszeczkę, drugiego troszeczkę, trzeciego ... itd.
ja nasze doświadczenia z mlekiem kozim zaczęłam od serka koziego i jogurtów kozich. Serek ok, jogurty uczulają Szymka strasznie mocno, mleka nie próbowałam.

reklama
dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie leków typu Zyrtec.. czy któraś tu może podawała takie leki? jeśli tak to jak wyglądały u was pierwsze dni przy podawaniu leku? były jakieś objawy?
bo u nas przez ponad tydzień utrzymywała się straszna pokrzywka i nie wiem czy moge zwalić wine na syrop czy nie ;-) teraz skóra już jest ładna.. ale ciekawi mnie co było przyczyną tych plam u niej :baffled:

Do góry