reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

Ale z Kuby odważniak:-)
My ostatnio byliśmy na basenie po którym ja mam zakwasy od trzymania mojego dziecka które szarpało sie ze mną że mam ją póscic na 1,20m wody, a brodzik owszem fajny ale na chwile wolała głębszą wodę i w końcu puściłam ja na chwilę to tak machała nogami i rękoma że się utrzymywała na wodzie przez moment:tak:

reklama
A ja tam jestem zadowolona z wyjazdów na basen:-D:-DLolek tez do wody się pchał, ale ja wode kocham więc z przyjemnością z nim w niej siedziałam.Tylko,że on najpewniej się czuł trzymany pod paszki, ale na głębokiej wodzie też:tak::tak:Brodzik był fajny ale głęboka woda lepsiejsza.No i bez kółka.A najlepsza zjeżdzalnia.
:sorry2::sorry2:

Wczoraj chłopki sie razem prysznicowali...
Karol bał się dotychczas prysznica a wczoraj:szok::szok:Az piszczał jak go tata lał wodą.Do buzi chciał łapac.Troszke się denerwował jak mu na głowe tata lał ale płaczu nie było tylko piski i rozpacz jak prysznic został zabrany:tak::tak:

Uff, a my dzis po szczepieniu. Odra, różyczka itd...., szczepienie odświeżające. Myślałam, że teraz będzie dwa lata spokoju, bo mamy juz komplet szczepień, ale moja lekarka zapowiedziała, że do niemieckiego kalendarza szczepień weszły jeszcze Meningokoki. Za miesiąc więc kolejne szczepienie. Na szczęście nie było źle i Kuba szybko otarł łzy.

A jak jest u Was z Vit D? Od dziś kazała mi lekarka przestać podawac małemu. Jak to jest w Polsce?

Uff, a my dzis po szczepieniu. Odra, różyczka itd...., szczepienie odświeżające. Myślałam, że teraz będzie dwa lata spokoju, bo mamy juz komplet szczepień, ale moja lekarka zapowiedziała, że do niemieckiego kalendarza szczepień weszły jeszcze Meningokoki. Za miesiąc więc kolejne szczepienie. Na szczęście nie było źle i Kuba szybko otarł łzy.

A jak jest u Was z Vit D? Od dziś kazała mi lekarka przestać podawac małemu. Jak to jest w Polsce?

Fajnie macie z tymi meningokokami. A co do witaminy d to ja już przez lato nie podawałam a teraz zaczęłam podawać multi i tran więc tam też jest witamina d.

sebollo na razie ma odstawione witaminki ale jakos niedlugo trzeba bedzie podawac bo jego sezon chorobowy sie rozpocznie:tak:
moje paulisiatko dzis mialo usowany migdalek ale jest juz po wszystkim pani pielegniarka pochwalila ja za odwage moj m z nia do szpitala poszedl bo ja jako mama panikara nie bardzo sie nadawalam:sorry2:zaraz po zabiegu paula do mnie zadzwonila zeby oswiadczyc ze juz jest po wiec moja panika nie bardzo by jej poslozyla po poudniu wymienilismy sie przy pauli m zszedl do malego a ja poszlam na gore troszku moja corcia zakrecona po glupim jasiu ale na szczescie nic ja nie boli i poza skolowaceniem czuje sie oki:-)najprawdopodobniej jutro bedzie juz w domku:tak:hurra

reklama
ach zapomnialabym fundnelismy paulince pieska sunie shihzu ktora paula nazwala roksi wiec teraz mam nastepny obowiazek ale paulinka jest tak szczesliwa ze jakos dam rade:tak:

Do góry