reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

reklama
a ja słyszalam od siostry ktora pracuje w szpitalu że te wirusy mutuja się tak samo jak te od grypy i co roku beda inne szczepionki...czas pokarze

no a ja jak zwykle uziemiona w domku paula ma zapalenie migdalow sebek przeziebiony:-(okazuje sie ze musze isc z paula do laryngologa i trza bedzie usunac trzeci migdal:-(bo ona bez przerwy chora podobno to moze byc przyczyna ja juz jestem w stresie jak to bedzie:-(

Ewuś tulasy! My już migdał wycięli i du** jak chorował tak choruje:dry: Podobno trzeba usunąc jeszcze te boczne, ale my nie damy. Ja to się coraz bardziej zastanawiam czy on nie ma jekijś alergii:baffled: Kaszle nawet jak zdrowy jest i to już go lekarka trzy razy słuchała i mówi że nic nie ma:dry:

Ewunia jeszcze raz zdrówka dla dzieciaczków....jeśli chodzi o wycięcie trzeciego migdalka to mojemu chrześniakowi pomogło, kiedyś co chwila był chory a teraz bardzo żadko...jak widać i z tym różnie bywa. ja to juz nie doczekam się chwili kiedy będę mogla z Lilka iść do alergologa na testy i dowiem się wreszcie co jej jest...:happy:

Zdrówka dla chorowitków

My w tym tygodniu idziemy na szczepienie...Mam nadzieję, że nie będzie tak jak ostatnio i Oliwka nie złapie jakiegoś kataru czy innego paskudztwa :sorry2:

dzieki dziewczyny:tak:
mam nadzieje ze pomoze bo u mnie to juz pelna desperacja jest:wściekła/y:mam dosc i caly czas czuje sie zmeczona gdzies sila mnie opuscila marze o odpoczynku :-(

Wierze Ci Ewa bo nasz Kuba byl zaledwie dwa razy tej zimy chory a padalismy ze zmeczenia..a Ty masz to czesto i podwojnie....no w koncu lato idzie! Tulaski!

reklama
Ewa pewnie już masz dość pocieszeń, byle do wiosny :baffled:, ale to się w końcu skończy. Odchorują co mają i będą mieli z głowy. Na migdałkach się nie znam, ale np moja siostra w dzieciństwie co roku chorowała na anginę i lekarz stwierdził, że to mnie, że "wyrośnie" i rzeczywiście pochodziła do szkoły, załapała jeszcze parę wirusów i jak ręką odjął. A moja siostrzenica w zeszłym roku z przeziębienia w przeziębienie wpadała, a w tym roku piła actimel i raz tylko katar się przyplątał. W końcu coś pomoże :tak:

Do góry