reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

trzymajcie się dziewuszki dzielnie. pamietajcie, że zawsze znajdzie się powód do narzekania. mnie teraz nie ma całymi dniami w domu i bardzo mi tego brakuje. ale jak siedzialam w domu to tez wiecznie narzekałam...no cóż...taka mentalność ludzka:-p
Ewcia gratuluję zdolnej córci...ale masz powod do dumy!!!

reklama
dzieki aniii:tak:
sikoreczko a ja myslalam ze to tylko ja :blink:
jakas taka ostatnio nieprzytomna chodze :baffled:moze to dlatego ze jestem wiecznie niewyspana bo moje kochane dzieci lozko nam zlamaly a moj m nie ma kiedy go naprawic i ja spie na pietrowce z sebkiem a z nim po prostu nie da sie wyspac:baffled:bo jak nie kweka to ja sie boje zeby go nie przycisnac i takie to spanie:baffled:

Znam już wyniki Martynki. Potwierdziło się, że za dużo wit. d3. Norma jest do 40, a u nas 52. Pani doktor kazała odstawić i do października nie podawać, zostawić dwa mleka jak na początku zaleciła. 28.05 maja mamy kolejną wizytę i wtedy nam powie co i jak, teraz przekazała wszystko mojej mamie. Wydaje mi się, że z tego wynika, że nie jest aż tak źle, bo nie mieliśmy przyjeżdżać na gwałtu rety. Jesteśmy dobrej myśli.
Chorutki pozdrawiam!!!

Kasiu jak to mówią rozejdzie się po kościach.

Pytanie do Mam dzieciaczków szczepionych p. pneumokokom. Ile dawek dostały już Wasze maluchy. Trzy czy cztery? Mamdwa szkopskie kalendarze szczepień i w każdym jest inaczej a jak zadzwonie i się zapytam to mnie skasują za poradę.

W Polsce z tego co wiem co ilość dawek zależy od wieku dziecka i tak po skończonych drugich urodzinach obowiązuje juz tylko jedna dawka, a jeżeli zaczyna sie szczepić w szóstym miesiacu życia to są trzy dawki, tak mi w przychodni powiedzieli:tak:

reklama
Do góry