reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

No fajnie ,że jesteś bo jakoś pusto tu:-)
My jedziemy do Łeby pod koniec lipca a do Pl zjeżdżamy na boże ciało.

reklama
Ja zamierzam wyjechac 31 czerwca oczywiscie na noc takze nad morzem bede 1 lipca. Pisze nad morzem bo jeszcze niewiem gdzie jedziemy. jedziemy wiekszą ekipą w sumie na 4 auta. Raczej tu blizej Swinoujscia bo tu zawsze jest cieplej noi wodz jest duzo cieplejsza. W Lebie bylismy na wycieczce i bardzo mi sie tam podobalo w szczegolnosci wydmy:-):tak:
Macie juz jakies kwatery czy jedziecie tak w ciemno??

Mamy mamy kwaterę z dzieckiem bałam się w ciemno jechać.Ja byłam już kiedyś w Łebie na koloni ale mój mąż jeszcze nie.A dla Victorka to też będzie frajda,może nie będzie pamiętał ale zabawa będzie na bank.

Już wróciliśmy z weeckendu.Fajowo było w Pl Victor się wyszalał z kuzynką i na działce a teraz już w domku jesteśmy

Widze ze watek zapomniany:no: ja troche tez nie zagladalam ale tak jakos wyszlo:zawstydzona/y: no ale sie poprawie:-) jak juz wiecie z klodzka jestem mam trojke dzieci 15,13(dziewczyny)2 latka synek wszystkie ur przez cc z tym ze ostatni we wroclawiu bo balam sie w klodzku,no to chyba narazie na tyle
Bierzemy sie za rozwijanie watku:-)
pozdrawiam

No to się bierzemy za rozwijanie,może ktoś jeszcze tu zaglądnie.Cholercia forum ogólno dostępne a mam z okolic Kłodzka dziwnie mało

reklama
No to początek jakiś mamy teraz trzeba temaciki rozwijać:-)
Widziałam,że pisałaś o trójce dzieciaków jak tam między nimi,czy córy pomagają trochę przy bracie.

Do góry