reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Ja bym chyba nie dala rady ze wzgledu na tesknote za rodzina..
Wkurza mnie nasz kraj i to ze nadeszly takie czasy ze jak nie masz kasy to na nic nie mozesz liczyc - pomocy zerrrooo!!:nerd: :nerd:
Takze na twoim miejscu tez wybralabym miejsce przy mezu. Jednak dopóki mój ma prace w kraju - nie ruszymy sie nigdzie napewno!!
Ja pracowalam w Klodzku w General Elektric P.C, niemialam z kim zostawic Hubcia przez co nie wrócilam do pracy. Teraz planuje niebawem drugie dziecko i potem jak juz je troszke odchowam to wtedy poszukam lepszej pracy.:tak: Nie pisze ze nie tesknie za praca, bo czasem mi tego brakuje, ale cooo - mój synek jest wazniejszy!!

reklama
Zgadzam się dziecko ważniejsze.Mój też miał prace no ale za 600pln i ja też tak wiec szukaliśmy czegoś(nie za granicą)no i udało się lepiej niż myśleliśmy.Prawda,że tęsknota wielka no ale do domku w Polsce mamy niecałe 6 godzin jazdy więc nie jest tak źle.
Ta praca mu się trafiła przypadkiem,szef go wysłął na nauke fachu bo inna technologia i już został-a tamten się wściekł.Ale czego on oczekiwał,że wróci dalej pracować za 600 złoty wariat i tyle:yes:

Cześć dziewczyny :-) A ja jestem z okolic Kamieńca Ząbk. - tak sobie szperałam po internecie i jakoś Was znalazłam. Obecnie siedzę sobie w domku i czekam na poród :-) - wg terminu usg to już za trzy dni, ale na razie nic się nie zapowiada żebym miała urodzić w tym terminie :no:
Tak więc podejrzewam, że w ciągu najbliższych kilku tygodni się nie odezwę, ale z pewnością później to nadrobię :-) .

Witaj Didaii ale wróć bo w końcu coś się ruszyło na naszym wątku i zapraszamy częściej:-)
Powodzenia życzę.

No witaj didaiii, a wiec bedziemy czekaly:tak:
Zycze ci szybkiego, bezbolesnego porodu i co najwazniejsze zdrowego dzidziusia;-)
Gdzie bedziesz rodzila?

Planuję w Ząbkowicach śl. To moje pierwsze dziecko więc trochę się boję - ale jakoś będę musiała to przeżyć. W każdym bądź razie jak do niedzieli sama nie urodzę to w poniedziałek już się mam stawić w szpitalu i mi pomogą :)

reklama
Juz wrocilam tzn. znów jestem na forum, bo ostatnio zaniedbalam pisanie z wami wszystkimi ze az mi teraz glupio...
Co tam u was moje kochane kolezanki?
Jak tam didaii??
Jak bylo? Jak dzidzius? Opowiadaj nam tu szybko!!
Co tam slychac u ciebie Vici?
Kiedy wpadniesz do Polski i jak tam wam sie uklada??

Juz niedlugo wakacje, gdzie sie wybieracie?

Do góry