reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

witam
Bardzo pomaagja to juz jest spora roznica wieku gdy on ma 2 latka i troszke to najstarsza ma 15 lat wiec wszystko przy nim zrobi i mlodsza zreszta tez
ale dziewczynki to byly grzeczne a ten urwis to niedlugo na lampe wejdzie:szok:
Fajnie bylo na wczasach??ja tez bym bardzo chciala ale nie ma jak

reklama
Wczasy pierwsza klasa myslalam ,ze bedzie gorzej ale maly wszystko znosil nawet zwiedzanie Trojmiasta w 2 dni.Jakby co to zapraszam na bloga Victorka tam sa fotki i troszke opisalam a adresik w podpisie mam.My zastanawiamy sie nad nastepnym bobasem czy by w przyszlym roku nie ruszyc z dzialaniem ale to sie jeszcze zobaczy.A ty to jestes rodowita klodczanka czy nie:confused:

w klodzku mieszkam od 3 lat a reszte mojego zycia w Bystrzycy Kłodzkiej.
Bylismy dzisiaj z malzonkiem na wycieczce rowerowej ok 40 km taka krociutka wycieczka;-)padam poprostu na twarz:-)
pozdrawiam

Ja w weeckendy mało do kompa podchodzę to i cisza się zrobiła ale już jestem hehe.
Ja jestem rodowitą Kłodczanką a z Bystrzycy mam znajomych:yes:
A na rowerach dzieciaki były z wami czy nie??

hej
na rowerach bylismy sami:-) dziewczyny zostaly z malym:-)
wczoraj tez bylismy mielismy dojechac do srebnej gory ale niestety nie bylo nam dane
hamulce mi nie wytrzymaly i wyladowalam z hukiem na drzewie w efekcie czego jestem poobdzierana i mialam podejrzenie wstrzasu mozgu.ale chyba bede zyc:blink:
a pracujesz gdzies? bo w klodzku to roznie bywa ja mam dzialalnosc gospodarcza.

Ja teraz siedzę już w Austrii ponad 2 lata i nigdzie nie pracuję siedzę w domu z Victorem.U nas tylko tata pracuje ale ja też mam kaskę odpowiednik polskiego wychowawczego tyle,że tu należy się każdej osobie siedzącej w domu z dzieckiem czy pracowała czy nie.

no to rozumiem:-)
w klodzku to albo ci co pracuja albo bezrobotni a reszta to juz wychechala do angli irlandii itp lub dopiero wyjedzie
cos nas watek dalej w miejscu nikt nie dolancza:szok:

reklama
Do góry