reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

czesc dziewczyny ja mieszkam w szczawnie a klodzko zanam bo tam dosc czesto jestem i widze ze troszke nas jest w tej jakze pieknej okolicy do milego zobaczenia a raczej szybciej poklikania :)

reklama
Hej zQo fajnie cie poznac - napisz cos o was!

Faktycznie ruch tu jest nieziemski:confused: , no to rozkrecajmy ten watek!!
Napiszcie cos o sobie tak w malym skrocie.

No to ja zacznynam...;-) :tak: :-D
Mam na imie Monika, mam 27 lat noi jestem z Barda - tak jak juz pisalam wczesniej:-)
Mam synka Huberta który urodzil sie w Klodzku 08.04.2005 r. przez cesarskie ciecie.
Aktualnie nie pracuje - niemam z kim zostawic malego, a na nasze przedszkole jest jeszcze za maly:-(
Uwielbiam nasze forum i chetnie zapoznam sie blizej takze z wami:tak:
Narazie niewiem co pisac, pozniej to sie jakos rozkreci. Starajcie sie pisac czesciej, chetnie wam odpisze - pomoge -doradze itd..
Do dziela dziewczynki!!!;-) ;-) ;-)

czesc dziewczeta mam na imie viola mieszkam w szczawnie do klodzka mam jakies 60 km ale jestem dosc czesto w oklicach miedzygorza bystrzycy bo mam tam tesciowa ma 0 lat woej wspanialych dzieci jednego meza :) coz jeszcze jak na razie chyba starczy

Mam na imie Elwira i mam 26 lat jestem z Klodzka ale obecnie mieszkam w Austrii.Victor urodzil sie 22 kwietnia 2006 przez cc.
Nie pracuje ale mam kaske na malego i to mi gra:-D
No to rozkrecamy nasz watek :-D
Ja narazie jestem w Niemczech przyjechalam na roczek siostrzenicy ale wracam w niedziele do domku to juz bede pisac pisac.A narazie mam komp rzadko no ale w gosciach to okupowac nie bede;-)

Mam na imie Elwira i mam 26 lat jestem z Klodzka ale obecnie mieszkam w Austrii.Victor urodzil sie 22 kwietnia 2006 przez cc.
Nie pracuje ale mam kaske na malego i to mi gra:-D
No to rozkrecamy nasz watek :-D
Ja narazie jestem w Niemczech przyjechalam na roczek siostrzenicy ale wracam w niedziele do domku to juz bede pisac pisac.A narazie mam komp rzadko no ale w gosciach to okupowac nie bede;-)

dawno wyjechalas??? Jak tam ci sie zyje???

reklama
Mycha wyjechałam już ponad dwa lata temu.Ludzie są przyjaźni i mili.Miałam problemy z językiem to było gorzej no ale teraz już jest ok.Wyjechałam bo mój mąż ma tu prace a w Polsce akurat mnie zwolnili wtedy to cyk pakowanko i już byłam z nim.Nie chciałam małżeństwa na odległość.Teraz jest już Victor i jest super,muszę przyznać że super państwo jeśli chodzi o rodziny i pomoc(w przeciwieństwie do Polski).
Wcale nie żałujemy że wyjechaliśmy no może nieraz bo rodzina daleko a austryjacy są zamknięci w domach.

Do góry