reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

dziewczyny sie przyzwyczaily do tej mysli z kazdej strony mialy propzycje zostania do konca roku szkolnego ale sie nie zgodzily chca jechac od rzazu z nami:-):-):-)
a mlody hmmm jeszcze nie za bardzo rozumie we tylko ze bedzie lecial samolotem tylko ze on by chcial juz po 3 latki jeszcze nie bardzo rozumieja jutro,wczoraj itp a co dopiero np za dwa tygodnie.

reklama
No to fajnie,ze dziewczyny tak podchodza do tego:yes:widac bardzo zwiazane z rodzicami sa a to wazne jest bardzo.Wiec gratuluje:-)
Hehe no tak jak mozna czekac na lot 2 tygodnie przecierz to wiecznosc:-D:-D
A bedziecie mieli tam neta?Jak uciekniesz to ja tu sama zostane:-(

Witam jest mi bardzo milo,ze jest ktos z naszej pieknej Kotliny Klodzkiej:-) Ja pochodze ze Stronia Slaskiego,ale od 10 lat mieszkam w Niemczech:tak:Klodzko znam dosc dobrze bylam w ubieglym roku latem fajna miescina:-):-):-)pozdrowionka

Witam widze,ze tesz opuszczasz nasza kotline i emigrujesz w swiat:szok: powodzenia mam nadzieje,ze zostaniesz na BB :-):-) POZDROWIONKA

Witam za wiele nas tu nie ma,ale zawsze cos i wszystkie na obczyznie:-:)-(Podlacz Skype to pogadamy:-):-) pozdrowionka

Hehe nie dosc,ze nas malo to wszystkie poza granicami ale jaja.

Ja jestem teraz na laptopie a tu skypa niet:-(a rten w profilu to jakis ma problem bo mnie tam nie ma a niby jestem

reklama
Do góry