reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Jestem juz po spacerku u nas dzisiaj pogoda wioswnna,az milo:-):-)Laura dzis byla pierwszy raz w spacerowce:szok:zrobilam fotke wieczorkiem wstawie:tak:do BB

reklama
Witajcie! Ja znowu się dołączam, bo kiedys dawno temu tu sie pojawiłam, a potem jakos tak wyszło, ze nie zagladałam do tego watku, mea culpa!

aga , czytalam że pochodziisz ze stronia, mój mąż ma tam rodzinę!

my mieszkamy na wsi pod Bystrzycą, ja pracuję w szkole, ale obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim, bo druga dzidzia w drodze i trochę mi dokucza... ale jeszcze 3 miesiace, juz nie moge sie doczekać!

Ja mieszkalam troche w Zelaznie:-)pozdrawiam i ide sie pakowac bo dzic uderzamy w PL:-Dwracam w poniedzialek papatki

Vici, a ile daja tego zasiłku na dziecko, może bardziej by mi sie opłaciło przeprowadzić, niż w szkole pracować? Swoją drogą, to niezłe trasy robicie...

600 euro ale to tylko do 30 lub 36 mies zycia dziecka a potem juz nie daja bo dziecko powinno isc do przedszkola.Trasy nawet,nawet juz sie przyzwyczailam:-)

Hej:-):-)
ja dzis tak krociotko tylko sie pochwale ze wkoncu mam internet:-):-):-)
no i ze u nas wszystko ok.szkocja nam sie bardzo podoba:-):-):-)
pozdrawiam

To super:-)A jak dzieciaki napisz cos wiecej jak bedziesz miala czas.
U nas jest szwagierka i mam mniej czasu na neta ale staram sie zagladac na bierzaco

reklama
hej:-):-):-)
no ciaagle sie uczymy zyc w nowych warunkach,dziewczynom tez sie bardzo podoba wprawdzie jeszcze nie chodza do szkoly bo tu troche inaczej wszystko sie zalatwia i trzeba odczekac swoe no ale mysle ze juz wkrotce wskocza w brytyjskie mundurki.
Mlody troche chorowal ale chyba to kazdy musi przejsc przez klimatyzacje.
pozdrawiam

Do góry