tere fere aaa to Ci się cud-dziecię trafiło
:-) Mój Julek zasypia między 19-20, śpi do 4-5 rano, zje flachę i śpi dalej, różnie raz do 6:30, raz do 8:30. Też nie jest źle. Miał schizy z jedzeniem, szalał jak nie wiem co...chyba mu coś było, ale angielska służba zdrowia, że oczywiście wszystko jest ok!!! jak to u nich....Ostatnio robiłam mu prywatnie testy na alergię, bo najpierw dostał wysypki, takiej kaszki na nóżkach, a później zobiło mu się z tego takie plamki czerwone. W przychodni hinduski lekarz, ze to egzema, dał krem na parafinie do smarowania i tyle. Pytałam od czego to może być, bo chyba pasowałoby znaleźć przyczynę, a nie leczyć tylko skutek. No ale dla nich nic się nie dzieje. Ja miałam podejrzenia, że albo ma alergię na mleko, może na laktozę, no chyba, ze coś z zewnątrz. Zrobiłam testy na 11 podstawowoych, tych głównych alergennów.,nic nie wyszło. To ja już nie wiem co to mogło być. Babeczki z tematego wątku pisały mi, że pewnie jakiś kosmetyk, może proszek do prania itp. Ale ja nic nie zmieniałam, opróćz kremu z filtrem. Kupiłam taki dla dzieci z wysokim filtrem 50, i chyba to po tym. Dopiero później wyczytałam w gazecie Mamo to ja, że do 6 miesiąca życia nie stosuje się takich kremów
że w tym czasie niemowlę ma unikać słońca...ok, tylko, że jak śmigam z nim w wózku, no to przecież słońce pada mu np.,na nóżki. Przecież nie będę go kocem nakrywać, jak jest gorąco. No nic, krem odłożyłam, powoli znika, ale jeszcze ma blado różowe plamki. Za 2 tyg lecimy na miesiąc do Polski, to pójdę z nim na dokładny "przegląd"
bo tu to wszystko jest normalne
A tak z innej beczki, to widziałam Waszą sesję zdjęciową z małym i jeszcze ciążową. Nooo laska...super wyglądałaś z brzuszkiem, a jakie ciuszki...nooo nooo nooo A Tymuś też słodziaczek!!!!
Lecę, bo się własnie dzieć obudził!!!
paaaa