reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kim są lutowe mamusie- poznajemy się

dzień dobry dziewczyny:-)muszę się z wami czyms podzielić:-)moja królewna obczaiła jak można wejść na łóżko i stołek i mam przechlapane:-)bo nawet na sekunde nie mogę jej samej zostawić:-)a ma dopiero rok:-)aż boje się pomyśleć czego się z pare miesięcy nauczy:-(ale chodzić nie ma sama zamiaru:-(buziaki i miłego dnia

reklama
reklama
hejhej dziewczynki:-)
w koncu was znalazlam:happy:
mam na imię Patrycja, mam 27 lat i jestem z kieleckiego. po slubie jestem prawie 2 lata i mamy synka Dawidka ktory urodził sie w walentynki;-)
moj maz to tirowiec wiec ciagle jestem sama:wściekła/y:ja niestety nie mam pracyani nie dstalam zadnych swiadczen po porodzie bo wczesniej pracowalam za granica.
wynajmujemy sobie 2 pokojowe mieszkanko, dzieki Bogu na parterze, bo wczesniej mieszkalismy na 4 pietrze ale samej mi z dzieckiem bylo ciezko wtarabanic sie po schodach tak wysoko.
mam nadzieje ze nie bedziecie miec nic przeciwko jesli sie dowas dolacze:zawstydzona/y:

Do góry