reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kim są lutowe mamusie- poznajemy się

reklama
czesc mam na imie Jolka, mam 29 lat mieszkam w anglii ze swoim chlopakiem A i naszym rocznym synkiem i zamierzamy tu zostac na stale. na codzien zajmuje sie domem bo stan zdrowia nie pozwala mi na prace (a szkoda) moja pasja jest historia i fotografia szczegolnie uwielbiam strzac fotki mojemu synkowi pozdrawiam

URL%5D

Ostatnia edycja:
Jestem ze Śląska. Mam 26 lat.
Wraz z mężem staraliśmy się przez rok żeby wreszcie zobaczyć dwie kreski :) i udało się.
Pracuję, ale raczej nie w moim zawodzie :)
Lubię dobrą książkę, dobry film, taniec i ogólnie sport.

Ostatnia edycja:
Cześć mam na imię Agnieszka mam 26 lat od 4 lat jestem mężatką. mamy wspaniełago synka kacperka. to jest moja trzecia ciąża ponieważ drugą straciłam. z wykształcenia jestem nauczycielem języka polskiego. obecnie nie pracuję ale dostałam propozycje pracy i od 15 lipca będą wychowacą świetlicy.
O dzidzię zaczęlismy się starać od 3-4 miesięcy ale kiedy dostawałam okres to najpierw oddychałam z ulgą (ze strachu przed następnym poronieniem) a potem płakałam jak głupia (że się n ie udało)
To taki skrót naszego życia wielki skrót:-) Mieszkam kioło Międzyrzecza

No to moja kolej.

Mam na imie Milena jak ktoś woli to Mi :happy: Mieszkam w Kielcach, właśnie zdałam maturę i za 3 dni mam urodziny a jestem rocznik '89. Chciałam studiować stomatologię lub kosmetolgię ale fasolka trochę zamieszała ;-) i planuję studiować chemię ale nie wiem jaką specjalność wybrać. Obecnie jestem samotną przyszłą mamusią ale dzięki rodzinie dam radę :tak: Moją wielką pasją jest pływanie i od podstawówki należę do klubu pływackiego. Uwielbiam czytać literaturę współczesną. Jestem zapalonym zwierzakcholikiem, a najbardziej gryzoniocholikiem i piesocholikiem ;-) Mam chomiczkę - Diunę, szczurka - Fionę i kundelki ze schroniska - Liwaj i Nafas. Mieszkam z rodzicami i 2 starszego rodzeństwa (ale tylko na święta bo studiują ;-)) To chyba tyle.

Ostatnia edycja:
No to teraz ja...;-)
Mam na imie Marta, w listopadzie skoncze 25 lat. Od 14 lutego ubieglego roku mieszkam i pracuje w Irlandii Polnocnej, wtedy tez poznalam mojego kochanego chlopaka i... na 14 lutego 2009 r. mam wyznaczony termin porodu!:szok: To musi byc nasza magiczna data!:tak: Jestesmy bardzo szczesliwi:-) i byc moze zostaniemy tu na stale. W Polsce obronilam licencjat z hotelarstwa i wyjechalam z zamiarem zrobienia studiow magisterskich w UK, ale teraz najwazniejsze jest dla mnie malenstwo, wiec musza jeszcze poczekac. Uwielbiam czytac, plywac i spacerowac.

Pozrowienia dla Was wszystkich, LUTOWE MAMUSIE!

Witam,
Mieszkam w Poznaniu, mam na imię Marysia. Obecnie siedzę w domu i zajmuję się moim rocznym synkiem - Franusiem. Drugą ciąże planowaliśmy z mężem, ale myslałam że nastąpi to trochę później, tym bardziej że mam zespół policystycznych jajników i w pierwszą ciąże zaszłam po stymulacji clo, a teraz tylko odstawiłam tabletki i już pozytywny winik testu.
Na razie jestem przerażona jak poradzę sobie z dwójką dzieci. Mój Franek jest małym diabełkiem i doby mi nie starcza na wiele rzeczy. Na dodatek muszę w końcu studia skończyć, co powinnam zrobić już rok temu.
Interesuję się sportem, literaturą, a przede wszystkim Rosją i stosunkami polsko - rosyjskimi.

Ostatnia edycja:
To może teraz ja :-). Mam na imię Asia i mam 23 lata. Od miesiąca jestem szczęśliwą mężatką, ale z moim M mieszkamy już prawie trzy lata w Krakowie. Tu też studiuję, jestem po trzecim roku inżynierii środowiska, a do końca jeszcze dwa lata. Od trzech lat również mam problemy z torbielami, jestem po jednej laparoskopii a druga była przewidziana na lipiec. Staramy się można powiedzieć od roku, ale podczas tego czasu prawie non stop brałam hormony na torbiele, walczyłam z prlaktyną, testosteronem... Nakręcałam się z miesiąca na miesiąc że może się udało, ale nic nie wychodziło. Jakieś trzy miesiące przed ślubem postanowiłam odstawić wszelkie leki, ginekologa i po prostu odpocząć od tej całej sytuacji. Jakieś kilka dni przed terminem miesiączki rozmawiałam z M i powiedziałam mu że chyba to lepiej że na razie nie będziemy mieć dziecka, że mamy jeszcze czas i że nie mam już wielkiego 'parcia' na dziecko (a wierzcie mi było ostro ;)) i co będzie to będzie :happy:, ja nie teraz to kiedy indziej ale muszę zadbać o swoje zdrówko. Test zrobiłam na drugi dzień po spodziewanej miesiączce. Okresy zawsze miałam jak w zegarku więc było to podejrzane. Jakież było moje zdziwienie gdy po trzech minutach pojawiła się druga kreska:szok:.
No a poza tym to bardzo lubię jeździć na rolkach i snowboardzie, w te wakacje chciałam iść na kurs windsurfingu, no ale wiadomo fasolek ważniejszy :tak:. Uwielbiam zwierzątka, kocham psy, niestety z racji mieszkania w kawalerce nie możemy sobie pozwolić na tak dużego zwierza, ale za to mamy koszatniczkę Gustawa, który nam towarzyszy od kilku już lat:laugh2:.

To teraz ja:)
Jestem Kasia
Mam latek 25,5,:) mam męża Jacka,pobraliśmy się we wrześniu 2006:)
Skończyłam studia na politechnice, teraz kończę podyplomówkę na wat.. no i pracuję tylko dorywczo u tatki.. co jeszcze??
o sobie nie umiem pisac>>>> co lubię?? dobrą ksiązkę, kino, tv:), necik, taniec:)
:rofl2:

reklama
Do góry