reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kim chcialo by byc Twoje dziecko? :)

Agawa i Karola7 - widzę, że nasze dzieci mają podobne zainteresowania... dinozaury ;D! Może rzeczywiście w przyszłości będą wspólnie kopać ;) ;).
Mój Mały ma po prostu "świra" na punkcie wymarłych gatunków i oczywiście "zamęcza" całe swoje otoczenie ;) (czyli głównie rodziców ;)). O ile nazwy dinozaurów oraz podstawowe podziały (hadrozaury, teropody, zauropody itp.) jakoś weszły mi do głowy to "rozkładam" się zupełnie na podziale ptasio- i gadzio- miednicowe. Może wy mi pomożecie jak to rozróżnić? Trochę wstyd przed 4 latkiem... ;)
Pozdrawiam cieplutko

reklama
Niezłe;D! Widzę, że jako paleontolog zmieni klasyfikacje tych zwierząt ;) ;D. Brawo za pomysły!!! Zdolna dziewczynka z Julci rośnie :).

Mój synek wszystko musi wiedzieć tak jak jest w rzeczywistości. Poprawia każdego kto się pomyli ;).
Kiedy wujek pochwalił go: "ale ładnie pokolorowałeś tego latającego dinozaura" to małego aż zatrzęsło ;). I oczywiście od razu wyjaśnił, że dinozaury nie latały ;) ;D! Teraz już jest lepiej. Kiedyś jak ktoś się pomylił to nasz synek robił się smutny z powodu ignorancji dorosłych. Podejrzewam, że wydawało mu się, że inny naśmiewają się z niego i specjalnie mówią coś niezgodnego z prawdą. Musieliśmy odbyć z nim kilka pogadanek wyjaśniając, że wymarłe gady niezbyt ludzi intersują. I teraz jest OK.

A najlepsze jest to, że swoją pasją zaraził nawet dzieci z sąsiedztwa, które jeszcze kilka miesięcy temu nie bardzo chciały słyszeć o zabawie w dinozaury, a teraz specjalnie przychodzą, żeby pobawić się tymi stworami ;) ;D.

Witam!!! Mój brzdączyk chce być "autobusiarzem",ale widzę,że Wasze pociechy też lubią autobusy:) Mój ma fioła na ich punkcie,do sklepu po drugiej stronie ulicy chce jeździć autobusem,no i oczywiście musi siedzieć z przodu i patrzeć jak "autobusiarz" prowadzi:) A jak dostał drewniany pociąg z wagonami to prawie się obraził! Ale potem stwierdził,że to autobus i koniec kropka:) Więc jak babcia czasem przyjdzie i powie "pokaż kolejkę,o jaka fajna!" to jest awantura,bo przecież to autobus:)

Moja corcia widzac jak ja sprzatam w domu zawsze mowi mi ze jestem sprzataczka i jak ona dorosie to tez chce nia zostac ::) ostatnio jak ja poprosilam zeby w pokoju posprzatala to powiedziala ze ma na to czas,ze poczeka az bedzie taka duza jak ja ::) mam nadzieje ze zmieni zdanie co do wyboru zawodu ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Franciszek chce byc albo piratem albo weterynarzem

reklama
Do góry