reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kim chcialo by byc Twoje dziecko? :)

Gdy miał 3 latka chciał być sprzedawcą mebli w Ikea :D Teraz gdy ma 5 chce być projektantem klocków Lego :D W międzyczasie chciał być jeszcze budownikiem (budowniczym) i ... napisać książkę o zębach dla dentystów :D

reklama
Mój mały dzisiaj przy sprzątaniu doszedł do wniosku, że zostanie śmieciarzem ;). Pewnie mu przejdzie, bo pierwszy zawód jaki wybrał to złodziej. Ale tendencja w dobrą stronę
Mój też śmieciarzem. Zawsze jak przyjeżdża smieciara to wyciąga rower z garażu i chodzimy za nia po całym osiedlu, czyli śledzimy 60 kontenerów od 60 sąsiadów. Ale wogóle panowie z SITA sa super, kiedys nawet jeździł z nimi w kabinie ciężarówy po osiedlu!

po ostaniej wizycie w centrum handlowym i napotkaniu na jakis pokaz mody stwierdziła ze chce byc modelka i przebierac sie co parę minut ;-) ale ciagle również mówi o byciu tancerką :-)

ambitne i pomysłowe te nasze dzieciaczki :-)

Witam Was mamusie,jestem tu nowa,ale jeżeli chodzi o temat wątku to mój Maciuś też już był i śmieciarzem,później był etap na stomatologa,a teraz w od jakiegoś czasu chce być archeologiem ,on ma obsesje na punkcie dinozaurów,skąd pochodziły i dlaczego ich już nie ma.:-)Ciekawe kim będzie za te kilka lat zostać mój młodszy synek w tej chwili ma 8 miesięcy :confused: Pozdrawiam .

reklama
Do góry