reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy ...

reklama
Laski, świetny pomysł, żeby brzucholek mierzyć, ja mam wielki 15 cm więcej! A to 17 tydzień dopiero!

Tylko ważę 5 kg mniej i ciągle chudnę, mój gin powiedział, że jak za miesiąc nie przytyję, to do szpitala a ja jem duuuużżżżooo.
Nic nie rozumiem :-/

Laski, świetny pomysł, żeby brzucholek mierzyć, ja mam wielki 15 cm więcej! A to 17 tydzień dopiero!

Tylko ważę 5 kg mniej i ciągle chudnę, mój gin powiedział, że jak za miesiąc nie przytyję, to do szpitala a ja jem duuuużżżżooo.
Nic nie rozumiem :-/
No widzisz ...ty masz wielki i tylko 15cm. a mi prawie 20 cm. w obwodzie przybyło i go prawie nie ma :tak:...smiesznie jakoś :-)

Co do kg to ja nadal waże tyle ile wazyłam...jem czesto na siłe ,bo mnie też na poczatku postraszył (jak miałam mdłości nie mie mogłam nic jeść),że mam wciskać na siłe ...wymiotować i jeść....bo inaczej skończy się szpitalem:-(...no i tak właśnie robię, choc przyznam ,że z tygodnia na tydzień jakoś apetyt mam lepszy,wiec może i kg niebawem przybędzie:tak:

a ja się nie mierzyłam ;)
natomiast jeśli chodzi o kilogramy - najpierw schudłam 3 kilo, potem nabrałam 5 i na dzisiaj ważę 65 kilo... Moje ulubione dżinsy leeeżą samotne na dnie szafy... ;-)

Dziewczyny, a w którym miejscu się mierzycie?
Ja do tej pory mierzyłam zawsze w talii (we wciąciu), którą chyba mam dość wysoko, miałam jakieś 74cm, teraz zmierzyłam i mam 80cm. Ale brzuszek ciążowy mam znacznie niżej, talia wypada mi powyżej pępka, a dno macicy mam poniżej jeszcze.

ojjjj cos czuje ze pobilam was wszystkie...po dzisiejszym stanieciu na wage dostalam zawrotow glowy...przytylo mi sie JEDYNE 7.5 kilo!!!!!!jak tak dalej pojdzie to nie zla bedzie ze mnie armata:-)

reklama
Do góry