reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy ...

reklama
A ja dalej 58,5kg .. a dzisiaj 58,4kg...nic ani nic waga mi się nie podnosi-ani o 100 gram..od kiedy zeszło mi 7kg. Śmieszne to, bo dzidzia rośnie, brzuszek rośnie-a waga stoi:-)

Ostatnia edycja:
eeee tam...ja tez nic nie przytyłam :baffled:...był moment +2kg ,ale teraz znów tyle ile było...chudzielec ze mnie nawet w ciąży będzie :tak::-)

A ja jak ważę się u gina to mam +1kg od poprzedniej wizyty.. A jak u sibie to waga ani drgnie, ciągle tak samo pokazuje za każdym razem.. Może moja się mnie boi.. :D

Ostatnia edycja:
No ja tez tak mam. Myslalam , ze mi ostatnio przybylo. Nawet sie tu pochwalilam ale zaraz za kilka dni znow spadlo. Waze 51,9. Raz pol kilo do gory za tydzien pol kilo na dol. A przed ciaza wazylam 53.

Cześć kobietki mnie przybyło kolejne 0,5kg czyli razem 2,5kg. Powoli zaczyna być widać odmienny stan...:-)

Lilijka
jesteśmy chyba w tym samym wieku ciążowym.

A co do wagi moja znajoma ma 2 tyg do rozwiązania i przytyła tylko 7kg, lepiej chyba przytyć więcej niż za mało bo niby lekarze mówią, że 10kg to optimum. Ja gdzieś wyczytałam że od 16 tygodnia powinno się mniej więcej przybywać 0,5kg tygodniowo, ale chyba z tym różnie bywa. Pozdrawiam

no a ja ciekawa jestem ile jutro wskaze waga u gina, bo w domu nie mam i sie nie moge wazyc sama heh, przez ostatni miesiac to egzaminowe stresy nie pozwalaly mi chyba przytyc ale jakos zauwazylam ze w ciagu tygodnia po tym najgorszym egzaminie jak stres minał zaczął brzuszek szybciej rosnąć, czy to moze przypadek

reklama
A ja przytyłam kolejne 2 kg ! ...od poczatku ciazy to bedzie juz 5 kg ! Matko boska ładna ciezarowa ze mnie bedzie :sorry2:, bo z tego co widze bije chyba rekordy tutaj buuuuu !!!!
Ale moj gin twierdzi ze i tak ciagle u mnie niedowaga ahhahaha ....waze 55 kg w tej chwili ....zawsze mala i chuda bylam ....Najlepsze jest to z tego ze poszło te 5 kg mi w brzuch i w cycki ...bo wszedzie chuda dalej jestem :dry:

Do góry