reklama
G
Georgina
Gość
Mi spadło znowu. Tym razem z 49.2 na 49
Lilijka
Grudnióweczka 2009
A u mnie od 3 miesięcy ani grama więcej-ciągle prawie 7 kg mniej ale już ni spada:-)
G
Georgina
Gość
Długo tak może spadać?? Bo ja mam wrażenie, że skoro waga spada to nic nie mam w brzuszku. Oczywiście to głupie wrażenie, no ale zaraz zniknę
emwu76
Fanka BB :)
A u mnie waga wyglada tak:
przed ciaza - 52.5-53.5
1 miesiac - 53
2 i 3 miesiac - 50,5-51
i dzisiaj czyli poczatek 4 miesiaca - 52,8 czyli ruszyla maszyna.....
Ale do tego ja kurdupelek bo mam 161 cm wzrostu.
Taaa, ruszyla i stanela.
Ostatni pomiar czyli te 52,8 to bylo po powrocie z Polski. Zapomnialam ,ze wizyta u mamy , obiadki, deserki, podwieczorki, pierwsze, drugie, trzecie sniadania , ciasto , kawa, itd itp Zapomnialam tez o lotach samolotami i podrozy samochodem. Takie ciagle przeloty "zatykaja". Zaesze po powrocie czuje sie jak napompowany balon. Zreszta nie tylko ja ale moj partner tez. Zazwyczaj dopiero po 3 dniach od powrotu czujemy sie normalnie. Tak wiec wczoraj rano moja waga 51.8. Nie wydaje mi sie abym znow zgubila kilogram. Raczej te 52.8 byly porzeklamane w zwiazku z powyzszym.
Dobra ! przyszedł i czas na mnie- 2 kg na plusie ...ale przy mojej chudości, dużo mi jeszcze do nadwagi ,więc cieszę się z kazdego kilograma
To tak jak u mnie Przy moim umiesnieniu hahah jeszcze dlugo bede miałą niedowage ,mimo iz przybywa mi 1 kg na 2 tygodnie ahhaah ! 3 kg na plusie od czasu jak sie zaczelam wazyc !
G
Georgina
Gość
Mi spadło bo mam 48.6 a nim zaszłam w ciążę miałam 50kg. A brzuszek mi rośnie, więc to tak zabawnie) Waga spada, brzuszek i dzidzia rosną
kulaszusza
Fanka BB :)
Nie ma co sie przejmowac spadkiem wagi... to calkowicie normalne. Niektore z nas od samego poczatku przybieraja na wadze u innych moze byc spadek a potem dopiero sie rozkreca. Ja wlasnie naleze do tej drugiej grupy. Troche sie tego obawiam, bo podobno w ten sposob znacznie latwiej o rozstepy.
Poki co wrocilam do swojej normalnej wagi, moze nawet z leciutka nawiazka... zaczelam juz 17 tydzien.
Poki co wrocilam do swojej normalnej wagi, moze nawet z leciutka nawiazka... zaczelam juz 17 tydzien.
reklama
G
Georgina
Gość
Ja się nie przejmuję przyszłymi rozstępami, ważne bym dziecko miała zdrowiusie