reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy ...

reklama
Wiecie co... Załąmać sie można- mam 20 kg na plusie a jeszcze prawie miesiąc przede mna. Oj bedzie co zrzucać:-(

Mi juz teraz tez nie przybwa..oby tak dalej..od jakis 2 tyg. 2kg w dore i w dol skacze wiec normalka.mysle ze w tym ostatnim miesiacu to juz nie grozi nam duzy przybieranie na wadze, raczej juz powinnsmy sie zastanawiac jak to zrzucic...oby karmienie piersia dalo duze rezultaty..

Ja w ciąży przytyłam 15kg. 3 dni po porodzie miałam 5kg mniej, dziś czyli tydzień po mam 7,5kg mniej. Wolno idzie, ale to zapewne ze względu na to, że ciężko przeszłam cesarkę, nie mam dziecka przy sobie i nie ruszam się dużo, bo ciągle mam problemy. Po naturalnym schodziło mi szybciej.

A ja się muszę pochwalić że już ważę mniej niż przed ciążą:-D:-):-)
Startowałam z wagą 64 kg...do porodu ważyłam chyba 72 kg a dziś rano waga pokazała 61!!!!
Normalnie jestem z siebie dumna!
A żeby nie było to dbam o to co jem:-) Tomuś najważniejszy:-)

reklama
A ja się muszę pochwalić że już ważę mniej niż przed ciążą:-D:-):-)
Startowałam z wagą 64 kg...do porodu ważyłam chyba 72 kg a dziś rano waga pokazała 61!!!!
Normalnie jestem z siebie dumna!
A żeby nie było to dbam o to co jem:-) Tomuś najważniejszy:-)

SZCZESCIARA JEDNA !!! ja tez tak chce !!!!

Do góry