reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

Kochane ja już mam 15,5kg na + :szok::szok::szok: ale i tak w majowy weekend raczyłam sie grilowanym mięskiem, pizzą i lodami... w końcu ostatnie moje podrygi

Na szczęście już nie przybieram na wadze, więc nie będzie tak xle.
Podobnie jak Polka zaraz po porodzie wstawiam suwaczek z wagą :tak::tak::tak:

reklama
Mam 11.5kg na +. Jadłam ostatnio sporo lodów i słodkości ale zdaje się że synek przejmuje kalorie :-D

my wazymy sie jutro....
ostatnia waga to 22 na +
ale od ostatniego wazenia wcianm non stop! kupe slodkiego przy okazji....
Kurka, az sie boje stanąć na wage :baffled:

KAngurka ja ostatnio jak stanełam na wage to miałam 19,5 na + wiec do porodu nie staje na wadze zeby nie zobaczyć ponad 20 kg :-(

A ja dzis zwazylam sie u lekarza i mam 14kg na +. I w sumie to sie ciesze, bo myslalam, ze poszlam bardziej w gore... Licze, ze tyle do porodu zostanie, chociaz pewnie male szanse na to...

No więc ja też informuję, że na 38 tc na +15 kg i niech tak pozostanie:tak::-)
Lekarzowi mówię, że to nie ja tyję tylko moja pyza:-D

reklama
Wychodzi na to że mam 13 na plusik w tej ciąży czyli dokładnie tak samo jak w poprzedniej tylko że wtedy było z 61(64 ale schudłam najpierw 3 kg) na 74 a teraz z 57 na 70,5. I to już koniec przybierania:-) chociaż ciągle mam ochotę na lody i gruszki.Pozdrawiam....

Do góry