A u mnie dalej 12 na +, chyba to, ze waga tak szybko nie idzie jz do przodu to zasluga basenu 2x w tygodniu... no i mniejszego obzarstwa slodyczami. Gdybym umiala je zupelnie odstawic, to podejrzewam, ze moze i do konca zostalabym przy 12 kg na +...
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
U mnie 13 kilo na plusie...startowalam od 72 i teraz mam 85 na koniec 33 tygodnia.Zajrzalam do karty z pierwszej ciazy i wtedy startowalam z waga 75 a na dwa tyg przed porodem mialam 85.Teraz juz mam kolo 3 kilo wiecej,mysle ze jeszcze kolo 2 kilo dojdzie. Ja ostatnio kupilam sobie wielka pake rodzynek i jak mi sie zachce slodkiego to podjadam sobie je.
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Ostanio mój ginekolog narzekał, że nic od miesiąca nie przytyłam, więc się go posłuchałam i po dwóch tyg. od wizyty przybyło mi 1,5 kg...
W sumie mamy już 12 kg na + a przed nami jeszcze 7tyg.
Dla pocieszenie (mojego ) powiem, że gdzieś czytałam, że taką normą jest 16kg i jest to waga, która można po porodzie łatwo zgubić ;-)
W sumie mamy już 12 kg na + a przed nami jeszcze 7tyg.
Dla pocieszenie (mojego ) powiem, że gdzieś czytałam, że taką normą jest 16kg i jest to waga, która można po porodzie łatwo zgubić ;-)
M
madamagda
Gość
Dziewczyny jak patrzę na wagę i ona tak sobie teraz szybciutko skacze to się podłamuję. Nic nie działa wmawianie że teraz to dzidzia najwięcej potrzebuje do wzrostu, żebym się nie oszczędzała.
W 31 tyg pisałam że mam 9 kg na "+" a teraz jest 34 tyd i mam 12 kg na "+".
3 kg w 3 tygodnie jak chcę się zamknąć w 15-16 kg to muszę coś zrobić, ale co, im mniej jem (nie jem dużo słodkiego) tym szybciej przybieram.
W 31 tyg pisałam że mam 9 kg na "+" a teraz jest 34 tyd i mam 12 kg na "+".
3 kg w 3 tygodnie jak chcę się zamknąć w 15-16 kg to muszę coś zrobić, ale co, im mniej jem (nie jem dużo słodkiego) tym szybciej przybieram.
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Pola - oby tak bylo jak piszesz, ze do 16 kg jak przytyjemy, to lekko po porodzie zrzucimy.
Ja tez mam dalej 12 kg na + i boje sie, ze zdaze dobic do tych 16, a juz czuje sie jak kulka!
Zawsze możemy w to wierzyć Łatwiej nam będzie stawać na wagę
reklama
Podziel się: