reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tym razem to do mnie należy absolutnu rekord! Startowałam z poziomu 69kg a jestem teraz na etapie 81kg (Lidijka i Asia i tak mam więcej!). Czyli 12kg do przodu. Na własne usprawiedliwienie dodam, że mam 174 cm wzrostu! A teraz wymiary brzuszka. W najszerszym miejscu ma ok. 108cm. Ale jest nisko i mierząc zahaczam już o biodra, które zawsze miałam obfite. ;D Chyba nie tak strasznie co?

No dobra Irlandio, przyznajemy Ci medal za wagę:) Jesteś na I miejscu,ale jeżeli chodzi o kategorię "nabrania kilogramów w czasie ciaży" to jeszcze nie wiem czy AsiaOO czy ja? A może jeszcze ktos się ukrywa?

Tak jak pisałam u mnie 17 kg do przodu:)

własnie zmierzyłam obwód brzucha i wyszło 82 cm.
a i musze sie zwazyc

to ja mam 65 kg (czyli 5 do przodu)

a w pasie to nie mam zielonego pojecia (prawde mowiac to nie mam zadnej miarki w domu ... )

no dobra - wlazlam w narzedzia meza i cos znalazlam - mam 90 cm :)

ewach6 - ty faktycznie nie masz brzucha ...

Cześć dziewczyny z moimi kilogramkami bywało różnie raz w górę raz w dół, choć w sumie to ostatnio regularnie powoli raczej do góry.. Zaczynałam od 62 teraz mam 69 maleńka rosnie bo przez ostatnie 5 dni to "wywaliło" mi brzuszek zdecydowanie do przodu:) Ale ile by nie było tych kilogramków to czyż nie są one kochane?? Pozdrawiam:)

Oj jak ja pomyślę, że startowałam z 66kg a wkrótce stuknie 80 (na razie mam 12kg do przodu) to się boję co będzie w kwietniu. W pasie 104cm, a to wszystko przy wzroście 177cm. Czekam z utęsknieniem na wizytę u lekarza, bo jego waga pokazuje o jakieś 3-4 kg mniej niż moja zdezelowana domowa. Poprawiam sobie wtedy humor raz na miesiąc.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry