- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jaszczurka
Fanka BB :)
nie powinnyśmy sie przejmowac wagą no chyba, że brdzo nam pockoczyła moja domowa obecnie wskazuje prawie 67 kg ;D bardzo mnie to cieszy pojade do mojej gin to u niej pokaze z 70 kg aż sie boje ;D w pasie obecnie jakieś 96cm a wzrost całkiem całkiem 167 hi hi him wzrostu
Ale nasza aktualna waga jest zbliżona, poprostu byłaś szczuplejsza w momencie poczęcia tego małego chlopa.
Spokojnie, jak posiedzę w domku to pewnie przytyję. A na zwolnienie idę już od przyszłego poniedziałku i nie mogę się już doczekać.
W piątek lub sobotkę jedziemy do tesco i mam zamiar kupić kilka rzeczy dla Miłoszka, przede wszystkim proszek jelp lub lovelę (w mojej miejscowości jest strasznie drogi) i będę już prała ciuszki dla małego.
Spokojnie, jak posiedzę w domku to pewnie przytyję. A na zwolnienie idę już od przyszłego poniedziałku i nie mogę się już doczekać.
W piątek lub sobotkę jedziemy do tesco i mam zamiar kupić kilka rzeczy dla Miłoszka, przede wszystkim proszek jelp lub lovelę (w mojej miejscowości jest strasznie drogi) i będę już prała ciuszki dla małego.
Magdaleona
ja ostatnio przeżywałam kolejny atak "ssania" i czestego jedzenia, i waga ruszyła o 2 kg. No i sięgnęła 74,5 kg.
Jestem do przodu 9 kg
Jestem do przodu 9 kg
Brawo, mnie tam ssanie nie pomaga i częste ale w umiarze jedzenie (żeby nie było zgagi, zalecienie lekarki) - waga stoi w miejscu. Właściwie to powinnam się cieszyć - chyba mały spala za mnie wszystkie kalorie, bo ja z moimi ruchami to raczej spalam niewiele.
Rybcia_21
Magdaleona ja 74,5 kg miałam 10 stycznia a jak teraz poszłam do gin w czwartek to juz było 76kg więch chyba musze przestać tyle jeść bo do 90 jeszcze dobije.A wzrostu mam 182cm.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: