reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie przejmować się wagą !!!! będziemy miały czas, żeby się tym martwić a przecież już tak nie wiele zostało! Ja jestem na plusie 10kg, czyli waże teraz ok 66 przy 170cm...

reklama
nie powinnyśmy sie przejmowac wagą no chyba, że brdzo nam pockoczyła moja domowa obecnie wskazuje prawie 67 kg ;D bardzo mnie to cieszy pojade do mojej gin to u niej pokaze z 70 kg aż sie boje ;D w pasie obecnie jakieś 96cm a wzrost całkiem całkiem 167 hi hi him wzrostu

No cóż. Mam 164 cm wzrostu, moja waga startowa przed ciążą 67 kg., aktualnie nadal 80 kg. W pasie dwa dni temu nadal bylo 104 cm.

Czyli mam 13 kg na plusie.
Uważam, że to całkiem fajny wynik. Z Wiwi na finiszu miałam 26 kg.

Ach AsiuOO w Tobie kładłam nadzieję, ze bedziemy szły łeb w łeb jeśli chodzi o wagę, a tu zonk!

A więc przoduje z moimi szęśliwymi 17 kg. ;D

Ale nasza aktualna waga jest zbliżona, poprostu byłaś szczuplejsza w momencie poczęcia tego małego chlopa.
Spokojnie, jak posiedzę w domku to pewnie przytyję. A na zwolnienie idę już od przyszłego poniedziałku i nie mogę się już doczekać.
W piątek lub sobotkę jedziemy do tesco i mam zamiar kupić kilka rzeczy dla Miłoszka, przede wszystkim proszek jelp lub lovelę (w mojej miejscowości jest strasznie drogi) i będę już prała ciuszki dla małego.

ja ostatnio przeżywałam kolejny atak "ssania" i czestego jedzenia, i waga ruszyła o 2 kg. No i sięgnęła 74,5 kg.
Jestem do przodu 9 kg

Brawo, mnie tam ssanie nie pomaga i częste ale w umiarze jedzenie (żeby nie było zgagi, zalecienie lekarki) - waga stoi w miejscu. Właściwie to powinnam się cieszyć - chyba mały spala za mnie wszystkie kalorie, bo ja z moimi ruchami to raczej spalam niewiele.

Magdaleona ja 74,5 kg miałam 10 stycznia a jak teraz poszłam do gin w czwartek to juz było 76kg więch chyba musze przestać tyle jeść bo do 90 jeszcze dobije.A wzrostu mam 182cm.

reklama
Rybcia_21 o matko Ty strasznie wysoka jestes !!! Dziewczyno przy Twoim wzroscie to 90 kg bedzie ledwo widoczne ZAZDROSZCZE !!!!! Ja mam 170 wiec niestety mam ograniczone pole manewru jesli chodzi o przyrost wagi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry