- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewach6 pisze:a ja jeszcze nie widziałam suwaczków z wagą
ja tez nie ... ale kto wie - moze trzeba poszukac
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Są na "tickerfactory" widziałam już u Marcówek.
Irlandia pisze:Są na "tickerfactory" widziałam już u Marcówek.
no prosze - jestesmy zacofane jak przyjdzie pora to chyba tez skorzystamy
Rybcia_21
Fanka BB :)
jeśli jest taki suwaczek z wagą to napewno sobie wstawie,po porodzie.Takbmagdaleona będziemy razem walczyć z tą naszą 20 he he
Anek@
Ja juz sie umowilam z siostra Dominika ze od lipca idziemy na zajecia areobiku i na basen, ona tez ma pare (nascie ;D ) kilogramkow zapasu wiec razem bedzie razniej, poza tym we dwie zawsze latwiej sie zmobilizowac do pracy, mam nadzieje ze do lipca to tych kilogramkow juz mi malo zostanie i tylko trzeba bedzie popracowac nad ujedrnieniem skory.(tak to sobie powtarzam ) a jak do tej pory to jem za trzech nie za dwoch, strasznie mi apetyt sie poprawil, nie wiem co sie dzieje ale caly dzien bym cos jadla
Rybcia_21
Anek@ ja mam coś podobnie do Ciebie też cały dzień bym coś jadła.A jak widze ze ktoś u mnie w domciu coś je to ja odrazu lece do kuchni nawet chlebka sobie zrobić.
Anek@
Rybcia_21 najgorzej ze u mnie nie musi nikt nic jesc zebym siedziala w lodowce ;D a juz najchetniej to zjadam wszystko co jest maksymalnie tuczace (w sumie to juz sie przestalam przejmowac iloscia kalorii na opakowaniu takie zboczenie mialam przed ciaza ) najlepiej smazone z serem, pizze, spaghetti....albo lody biszkopty, fakt owoced tez jem pol kilo mandarynek, banany, pomarancze (zauwazmy ze wymieniam wszystko w liczbie mnogiej..juz dawno nie zjadlam niczego w liczbie pojedynczej).....mam nadzieje ze po porodzie znowu bede miala nawyk nie jedzenia po osiemnastej, unikania tluszczy no i zmobilizuje sie do wysilku fizycznego..bo teraz to ....cholera znowu glodna jestem
Rybcia_21
Anek@ tak czytam co Ty jadasz aż też zgłodniałam i chyba pójde sobie zjeść jabłko.A to prawda jak jak jem mandarynki czy pomarańcze to też w liczbie mnogiej a nie pojedyńczej.A już wogóle jak widze coś słodkiego to wtedy moge zjeść nawet całą tabliczke czekolady.he he.A jak idziemy na zakupy do Geant to musowo zjadam dwa pączusie z ajerkoniakiem bo sa pyszne.I później sie nie dziwie że dupka mi rośnie.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: