Witaj wśród nas kozaczino ! Fajnie, że tak szybko wam się udało postarać o drugie dzieciątko, na pewno będą się dobrze razem wychowywać. Emy, to był mój pierwszy pobyt w Hurghadzie i w Egipcie w ogóle ale Aquamarine mogę tylko chwalić, byliśmy z mężem b.zadowoleni. Niewykluczone, że gdzieś się mijałyśmy w recepcji, wykupiliśmy nawet wycieczkę do Kairu u naszej rezydentki, ale to chyba nie byłaś Ty
reklama
to był mój pierwszy pobyt w Hurghadzie i w Egipcie w ogóle ale Aquamarine mogę tylko chwalić, byliśmy z mężem b.zadowoleni.
Teraz dopiero jakoś skojarzyłam nazwę Moi znajomi też byli właśnie w tym hotelu w ostatnie wakacje. Ależ im zazdrościłam jak pokazywali zdjęcia. Cudnie poprostu!
No to ja również się przywitam, Marta - Poznań, 24 lata. To będzie rok wrażeń
Witaj Gratuluję dzidziusia Na kiedy masz termin?
agutek79 Mój lekarz to jakiś baran (jak to kuzynka orzekła) i jakoś wstrzemięźliwy jest w czymkolwiek. Więc za namową wzięłam kalkulator i niby wychodzi 26 listopad. Ale to jest takie pi razy oko, więc zobaczymy. Ale na razie jestem jeszcze cała w szoku i mam wielkiego banana na paszczy, że się pojawi dziecina A jak u Ciebie?
reklama
W
winki80
Gość
Tyle juz siedze na tym forum ,a jakos nigdy sie nie przedstawilam.
Mam na imie Kasia i jestem z Poznania. Mam 30 lat. Od prawie 4 lat mieszkam w Szwecji gdyz ,to jeden taki fajny Szed okazal sie miloscia mojego zycia i niestety nic nie moglam na to poradzic.
W ciazy jestem po raz drugi ,ale niestety pierwszy aniolek polecial prosto do nieba w 7tc. Mam nadzieje ,ze ten zostanie ze mna na dlugo. Termin 19/20 listopad
Mam na imie Kasia i jestem z Poznania. Mam 30 lat. Od prawie 4 lat mieszkam w Szwecji gdyz ,to jeden taki fajny Szed okazal sie miloscia mojego zycia i niestety nic nie moglam na to poradzic.
W ciazy jestem po raz drugi ,ale niestety pierwszy aniolek polecial prosto do nieba w 7tc. Mam nadzieje ,ze ten zostanie ze mna na dlugo. Termin 19/20 listopad