reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kilka słów o sobie

reklama
Hejka dreamnes witamy serdecznie:)

Widzę po suwaczku, że jesteś o 1 dzień w starszej ciąży niż ja, a termin mam na 6 listopad, więc Ty powinnaś mieć na 5 list.? :-) Z resztą ja już się gubię jak te tyg ciąży ginekolodzy liczą..... Bo u mnie też mi coś nie pasuje ;-)

pozdrawiam-y;)

Pomyślnie powiększa się grono listoadowych mam i tatusiów. Miło

Angun, wpadaj jeszcze raz! teraz to wogóle pustki, a Aquamarine fajny hotel
(mam przyjemnosc bywania jako rezydent biura podrózy obecnie na wymuszonym urlopie :)
choc nie narzekam, bo to i tak raczej dodatkowe zajęcie

Witam wszystkich:-)
Mam na imię Ewa, mam 30lat i jestem mamą prawie rocznej Mai :tak::-) i 8tygodniowej fasolki :-D temin mam na 29.11 zatem jeśli dziecinka okaże się tak leniwa jak Maja to będzie z grudnia. Zobaczymy jak wszystko wyjdzie :-)

Witaj! Fajnie mieć tak dzieci rok po roku, bo z tego co sie orientuje miedzy dzieciaczkami bedzie kalendarzowy rok róznicy. U nas jest kalendarzowo 2 lata a realnie 2 lata i 9 msc róznicy - to jednak spora różnica wieku.

nimfii dzięki za powitanie :-) między dzieciakami to będzie jakieś 18 miesiecy różniy, a czy bedzie fajnie zobaczymy z pewnością nie będzie nudno !!!

Dzieci z małą różnica wieku się świetnie dogadują, mogą sie razem bawić, tak jak np bliźniaki.
Koleżanka jest opiekunką do dzieci i mi powiedziala coś takiego, że łatwiej jej jest zajmować się bliźniakami, niż jednym dzieckiem, bo dwójka bawi się ze sobą a ona ma czas dla siebie :) Bedzie dobrze...

reklama
Do góry