reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilka słów o sobie :) (Poznajmy się)

dopiero doczytałam że trzeba się tu przedstawić :zawstydzona/y: więc mimo że dołączyłam do was w październiku to dopiero teraz kilka słów o sobie-mam na imię Kasia, 30 lat, mąż, pies, mieszkamy w Krakowie, pierwsza ciąża, dość długo wyczekana i z ciężkimi początkami ale teraz jest już super

reklama
dopiero zobaczyłam regulamin a tam info że powinnam się przedstawić ;-)

Mam na imię N..... Oraz 2 wspaniałych synków :happy:. Mieszkamy 50 km od Warszawy.

Teraz jestem w kolejnej wymarzonej ciąży - termin mam na 30 czerwca.

Ostatnia edycja:
To może i ja się w końcu przedstawię :rofl2:

Mam na imię Kasia, mam 31 lat, kochaną córeczkę Hanię, faceta i psa :-D

Mieszkam od urodzenia w Poznaniu :-)

Moja kolej.Mam na imię Małgośka w listopadie skończę czterdziestkę ale się nie czuje na tyle,jestem 19 lat po ślubie.Mój przybytek Tomasz w lutym skończy 18 lat a Julka w pażdzierniku 10.Od 20 lat pracuję w służbie zdrowia od 10 jeżdzę w zespole ratunkowym .Nie mogę się doczekać dzidziulki :)

Więc moze i ja sie przedstawię:)

Mam na imie Ania , mam 31 lat. Mieszkam w Warszawie. Mam córke Wiktorie i Kubusia w brzuszku.
Zdjecia wkleiłam na zamkniety :-)

Witam, ja też dopiero teraz doczytała w regulaminie więc się przedstawiam. Mam na imię Monika, mieszkam pod Warszawą, ale codziennie dojerzedzam do Wa-wy do pracy. W czerwcu skończę 30, termin mam na 13 czerwca, więc urodzę w wieku 29 lub 30 lat a może sprwie sobie super prezent w dniu urodzin - było by super. To będzie mój pierwszy dzieciaczek, chciałabym żeby to była dziewczynka, przyszły tatus jest za chłoopcem, ale oczywiście najważniejsze żeby było zdrowe.

Witam ;) To i ja się przedstawię bo już śledzę to forum i śledzę ;) Mam na imię Monika mam 23 lata i mieszkam w woj. opolskim;) Termin mam na 20.06. Od tygodnia jestem mężatką.Pozdrawiam Was cieplutko ;*

Ostatnia edycja:
Witam,

Mam na imię Alicja, termin mam na 20 czerwca. To będzie moje pierwsze dziecko i strasznie się nie mogę doczekać, kiedy pojawi się wreszcie na świecie:-) Mam nadzieję na synka, tak jak tatuś, ale co będzie to będzie ;) Wiadomo, że najważniejsze, żeby było zdrowe. :)
Na razie jeszcze pracuję, ale od 19 stycznia mam zamiar iść na L4.

mooni23 terazzobaczyłam, że mamy termin na ten sam dzień:-) również mieszkam w opolskim

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Takie wywoływanie do tablicy jest zawsze najtrudniejsze...

:-D Wstęp niczym z klubu AA, ale nic to. Imię też mam na A, do tego 27 lat i jestem szczęśliwą mężatką od pół roku. Po ślubie plan był taki, że powoli zaczynamy starać się o dziecko, będzie dzika miłość i w ogóle, a tu nagle... udało się w drugim cyklu, kiedy jeszcze na dobre nie zaczęliśmy :-p. Cieszę się jednak bardzo, bo przed rozpoczęciem starań miałam jakieś podejrzane przejścia ginekologiczne i nastraszono mnie, że mogę mieć problemy z zajściem w ciążę. Okazało się, że to tylko takie strachy były :laugh2:.
Początek ciąży też mnie trochę zestrachał, bo miałam plamienia i lekarz kazał mi leżeć (strachy podsycane dodatkowo faktem, że moja mama 3 razy była w ciąży, a jestem jedynaczką...). Na szczęście niebezpieczeństwo minęło i mam nadzieję, że już nic złego się nie wydarzy!

Z innych spraw, to przez kilka lat pracowałam w mediach, ale jako że to świat idealny raczej dla singli pracoholików, niekoniecznie dla zakochanej kobiety, pragnącej wić domowe gniazdko, zmieniłam nieco koncepcję w życiu. Założyłam swoją maleńką firemkę edytorską, która teraz została zawieszona i obecnie zajmuję się głównie byciem żoną w ciąży :-). Mam nowy plan zawodowy, ale ten musi poczekać nieco, no wiecie, same wiecie... jak jest!

Hym, chyba tyle wystarczy? W każdym razie witajcie wszystkie! :-)

EDIT: UWAGA, skróciłam nick zgodnie z prośbami niektórych Pań. Od teraz magnificent występuje jako magnii. Dziękuję za uwagę i do napisania :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Drogie Panie :)
Na imię mi Dorota.Jestem z Ełku.Zamężna od listpada 2011.Pierwsza ciąża.Termin na 12 czerwca.Nie wiem co to będzie, ale coś mi mówi że chyba chłopczyk:-)
Pracuję w hurtowni alkoholi jako fakturzystka...a to może podam wiek :-) W tym roku bedzie 28 wiosen:)Mój mąż starszy ode mnie o rok.Jesteśmy już razem od 5 lat.
Nie wiem co tu jeszcze....wyjdzie w praniu:)Miło mi Was poznać i cieszę się,że znalazłam tę stronkę:-D

Do góry