reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o sobie :) (Poznajmy się)

No to i ja też powiem coś o sobie. Nazywam się Izabela ale szczerze mówiąc nie lubię jak ktoś tak do mnie mówi więc znajomi mówią Izka. Mam 19lat (20jak urodzę) Z moim P znamy się już jakieś 5lat :rofl2: a jesteśmy ze sobą ponad 2 (w maju3) w chwili obecnej mój P pracuje za granicą więc niestety nie zawsze może być przy mnie :-( Mieszkamy osobno jak zjeżdża do Polski to o trochę jesteśmy u mnie trochę u niego. Po nowym roku (mam nadzieję, że w jakoś w marcu góra kwiecień) będziemy mieszkać razem :-D Hobby? szczerze mówiąc nie mam ściśle określonego zajęcia co lubię robić. Na ogół wszędzie mnie pełno, chociaż zdarzają się takie dni że po prostu leże i nie mam na nic ochoty. a no tak w kwietniu br skończyłam szkołę średnią i zdana maturka ;D w chwili obecnej nie pracuję, uczę się zaocznie kierunek->technik administracji. Uwielbiam długie spacery, kąpiele. Mimo, że zostaniemy młodymi rodzicami to uważam, że sobie poradzimy i damy radę :) to chyba wystarczy :) Pozdrawiam

P.S może ten wątek zrobimy jako zamknięty? Tzn tylko upoważnione osoby będą mogły czytać.

reklama
Witam serdecznie:biggrin2:. Mam na imię Ania mam 26 lat, ale zaszłam w ciążę jeszcze w wieku 25 tak jak sobie zaplanowałam ładnych kilka lat temu, obecnie jestem bezrobotna, ale twardo szukam pracy, której 'jak na lekarstwo'. Mieszkam z narzeczonym w Poznaniu. Uwielbiam jeździć rowerem, jestem fotografem amatorem. Uwielbiam kolor różowy, ale nie jestem fanatyczką i nie ubieram się od góry do dołu w tym kolorze, ale dodatki czy małe wstawki jak najbardziej mile widziane. Bawię się w odnawianie starych mebli i urządzeń, a także aranżacją wnętrz (u siebie) tanim kosztem. Z Krokodylkiem pozdrawiamy wszystkie przyszłe mamusie ... :happy:

A ja tam sie przedstawie a co mi tam tylko tak skromnie:sorry:. Paulina , 30 wiosen, mieszkam w dojczlandiiii, miasto rodzinne Bydgoszcz, meza mom od 4 lat;-), jestem mama 15 miesiecznego synusia , mamy jeszcze w domu jednego "synusia" siersciucha psiaka owczarka australijskiego.
buziaczki
no a jesli chodzi o watek zamkniety to pomysl fajny tyle tylko zeby to nie bylo przesadnie z ta selekcja kto ma na nim byc a kto nie. Ale tez bym nie chciala zeby moje zdjecia i usg byly dostepne dla kazdego.
Poczekajcie jeszcze troszku z tym zamknietym.

Mam na imie Paulina .Mam 26 lat za miesiąc tuż po świętach juz 27. Z wykształcenia technik żywienia. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to zanim zamkniecie wątek jeszcze ja się tu wkręcę.
Mam na imię Kasia i jak widzę moich wiosen jest najwięcej, bo aż 39 :) Mam od 17-stu lat najwspanialszego męża jaki mógł mi się trafić i trójkę cudownych dzieciaków. Najstarszy ma 15 lat, 11-letnia panna i 10-ciolatek. Z zawodu ...i powołania jestem belferką. Czekamy w czerwcu na nasze czwarte szczęście.

cześć dziewczyny :)

Dołączam do oczekujących na czerwiec 2012. Mam 31 lat, córeczkę Alicję, która właśnie w poniedziałek skończy 2 latka. Jak na razie aktywnie udzielam się na listopadówkach 2009, ale może jak pójdę na zwolnienie (pracuję na pół etatu) będe miała czas, zeby zaglądać do was cześciej :)

Pozdrawiamy :)

ja w sumie chyba się jeszcze też nie zdążyłam przedstawić. Mieszkam w Trójmieście, mam 30 lat. PRacuję w reklamie i póki co co nie zrezygnowałam z pracy. Tata dziecka nie jest moim mężem, ale od 3 lat mieszkamy razem i chcemy się razem zestarzeć :) Jestem po 2 stratach i mam lekką obsesję na punkcie tej ciąży.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki :)

To i ja dołączę do Was. Mam na imię Basia. Ukończyłam pedagogikę i pracuję w zawodzie w przedszkolu. Mam 2 letniego synka i od 1,5 roku jestem mężatką. To moja trzecia ciąża i zarazem wielka niespodzianka:-). Pozdrawiam.

reklama
To jeszcze Ja:) mam na imię Monika i jest to moja druga ciąża:). Już niedługo wybieram się na zwolnienie więc będę miała wiecej czasu i sił na "spotykanie" się z Wami. Pozdrawiam, M.

Do góry