reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilka słów o sobie :) (Poznajmy się)

No to teraz ja:)

Na imię mam Violetta,ale wiadomo wszyscy mówią do mnie Viola. Pochodzę i mieszkam w Toruniu. Mam 35 lat.
Z pierwszego małżeństwa mam 15letnią córkę Weronikę,moje pierwsze małżeństwo trwało 6 lat.
Drugi raz za mąż wyszłam dwa lata temu 18 lipca w moje urodziny:) Na drugą rocznicę ślubu postanowiliśmy że jednak chcemy jeszcze wspólne dziecko i mam nadzieję że na 3 rocznicę będzie nas więcej:) Udało nam się w 2 cyklu.Mąż z pierwszego małżeństwa ma 14 letniego syna.

Zawodowo zajmuję się aranżacją okien,czyli projektuję,szyję i modeluję dekoracje okienne.
Mamy kota dachowca jest bardzo kochany,tylko nie daje obcinać sobie pazurków ma na imię BAJZEL:)

reklama
To i ja się przedstawię, choć nie jestem już czerwcówką to jakoś się zdążyłam z wami zżyć i cały czas Was czytam....
Mam na imię Anka.
Mam 31 lat mieszkam we wrocławiu od 12 lat. Urodziłam się w Trzebnicy niedaleko wrocławia, potem mieszkałam 10 lat w częstochowie, potem znów trzebnica.... Rodzice lubili przeprowadzki:p ja po maturze uciekłam do wrocka i skończyłam studia na wydziale mechaniczno-energetycznym:) Żeby nie było, rodzice w międzyczasie wrócili do Częstochowy:D
Trochę pracowałam w zawodzie, ale od kilku lat przebranżowiłam się na inżyniera bardziej od budowy niż od maszyn. Jestem kierownikiem działu inwestycji w zagranicznej firmie....Zawsze marzyłam o architekturze, niestety nie udało mi się na nią dostać.... Za to mój ukochany jest architektem i oprócz naszych zajęć zawodowych rozkręcamy własne dzieło w zakresie projektów wnętrz:) To mój konik!

Jesteśmy ze sobą 3lata, znamy się 3,5 roku.... Małżeństwem jeszcze nie jesteśmy ale myślę,że niebawem się to zmieni - wkońcu się zmobilizujemy...

W wakacje postanowiliśmy,że chcemy mieć dzidzię, zaczęłiśmy starania i byliśmy bardzo szczęśliwi jak się udało (po 3 cyklach).
Niestety w zeszłym tygodniu stwierdzono obumarłą ciążę i jutro mam zabieg....

Trzymajcie za mnie kciuki!

za jutro i za to żeby się znów udało - mam nadzieję,że zdążę do was dołączyć znów - jeszcze przed czerwcem 2012....

Ten czerwiec był dla nas trochę magiczny.... Poznaliśmy się na meczu Euro2008, dzidzia miała być na euro2012....

Ostatnia edycja:
Jestem Magda mam 24 lata jestem mężatką i mam synka 2.5 letniego nazywa się Kamilek. Z zawodu jestem księgową aktualnie jestem na ostatnim roku studiów magisterskich. Mój mąż prowadzi swoją Firmę ma 27 lat. Mam kotka ale mieszka sobie w domku w garażu. Moim marzeniem jest skończyć kurs pedagogiczny i zostać nauczycielem rachunkowości :-). Hmm to chyba tyle...
Nanulika trzymam kciuki

:-)
Mam na imię Justyna, mam 27 lat i mieszkam w uroczym, małym miasteczku na pograniczu województwa wielkopolskiego i lubuskiego.
Jestem w pierwszej, długo oczekiwanej ciąży, termin 19.06.2012r.
Pracuję jako nauczycielka w szkole podstawowej.
W domu oprócz męża ;-) mam psa - (prawie) owczarka niemieckiego - Sabę.
A moje hobby to maikowa

to teraz ja :)
na imię mam Gosia, mam 30 lat (jeszcze), 6 letniego wspaniałego synka z pierwszego małżeństwa, obecnie jestem w ponad 2 letnim związku z moim kochaniem. Ciąża była planowana - we wrześniu stwierdziliśmy że próbujemy i się udalo za 1 razem :) Termin - ok 21 czerwca 2012 :)
pracuję w urzędzie, ponoć najlepszy zakład pracy na rodzenie dzieci :)

Macku
Boskie rzeczy robisz naprawde cudne. Jak sie robi takie ludki, takie zabawki powinny dostawac dzieci
Wbrew pozorom nie jest to wcale takie trudne - szablony szukam w necie, wykorzystuję niezbyt zniszczone ciuchy z lumpeksów w ciekawych kolorach, potem szyję (ręcznie albo na maszynie). A włosy robię z włóczki. :tak:

Witam!
Ja mam na imię Ania i mam 21 lat. W tym roku w czerwcu wyszłam za mąż i od razu z mężem stwierdziliśmy że niczego bardziej nie pragniemy jak ukochanego dzidziusia :)
Ja obecnie pracuję ale w wolnym czasie uwielbiam czytać książki i grać w siatkówkę (na co teraz już nie mogę sobie pozwolić). Jest to moja pierwsza ciąża i trochę się denerwuje ale myślę że wszystko będzie ok.

reklama
Hej, jestem Gosia, mam 26 lat. Od 4 lat mieszkam w Anglii, w uroczej, nadmorskiej miescinie i na razie nie planuje powrotu do Polski. Zaczelam studia pedagogiczne, ktorych niestety nie skonczylam, ale wszystko jeszcze przede mna. Moze kiedys dokoncze edukacje :tak: Przez wczesniejsze problemy z malenstwem musialam zrezygnowac z pracy, wiec sila rzeczy zajmuje sie domem. Wczesniej pracowalam w firmie kosmetycznej.
Od ponad roku mieszkam z moim partnerem (obydwoje jestesmy Skorpionami, wiec czasem bywa goraco). Z wielka radoscia, ale i z mala doza obaw czekamy na nasza dzidzie.

Do góry